Cultivator de canabis din Timis, arestat preventiv pentru 30 de zile! Politistii de la BCCO au „recoltat” 20 de plante de cannabis si alta cantitate de drog pusa la uscat

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Timisoara au dispus retinerea pentru o perioada de 24 de ore a unui inculpat, cercetat sub aspectul comiterii infractiunii de trafic de droguri de risc.


In cauza s-a retinut ca, inculpatul a infiintat si intretinut o cultura de canabis in vederea comercializarii acestui drog catre consumatorii de pe raza judetului Timis.

La data de 11.09.2022, a fost pus in aplicare un mandat de perchezitie domiciliara pe raza judetului Timis, fiind descoperite si ridicate in vederea indisponibilizarii cantitatea de aproximativ 800 de grame de canabis si 11 plante de canabis, in diferite stadii de dezvoltare. Pe langa cultura din locuinta, inculpatul detinea un numar de 9 plante pe un teren din apropiere.

In cursul zilei de astazi, judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Timis a dispus arestarea preventiva a inculpatului pentru o perioada de 30 de zile.

Actiunea a fost realizata impreuna cu Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate Timisoara, cu sprijin din partea Gruparii de Jandarmi Mobila „Glad Voievod” Timisoara.

Suportul de specialitate a fost asigurat Directia de Operatiuni Speciale. (I.P.)

One thought on “Cultivator de canabis din Timis, arestat preventiv pentru 30 de zile! Politistii de la BCCO au „recoltat” 20 de plante de cannabis si alta cantitate de drog pusa la uscat

  1. Recomand doua filme pe care le putyeti gasii pe yt. The Union si The Culture High
    VIZIONARE PLACUTA!

Leave a Reply