Primarul Timisoarei, cu un picior in ghips! Dominic Fritz a suferit un “mic accident de pieton”, insa anunta ca munca sa merge mai departe

Ca si cum norii negri care se aduna deasupra Primariei Timisoara – controalele Curtii de Conturi, iminentul faliment al Colterm, procesele cu sindicalistii sau blocarea concedierilor si a noilor organigrame de catre instantele de judecata – nu ar fi indeajuns pentru a tensiona activitatea din birourile administratiei locale, un nou necaz s-a abatut asupra primarului german al municipiului de pe Bega.


“Sunt mandru sa am sprijinul unei echipe superbe. In urmatoarele 2 saptamani, ma voi sprijini si pe doua carje. Dupa un mic accident de…pieton, in weekend, medicii imi spun ca am o entorsa urata la piciorul stang si trebuie sa-l imobilizez o vreme. Munca mea de primar merge mai departe si mobilizam in continuare resursele orasului pentru a misca lucrurile”, este mesajul transmis, de putin timp, de Dominic Fritz, pe contul sau de Facebook.

Asadar, in timp ce fostul primar Nicolae Robu juca fotbal, marca in fiecare meci si a devenit golgeterul de necontestat din Primaria Timisoara, fara sa fi raportat vreun accident, actualul edil nu este un mare amator de sporturi pe gazon, ci doar de ciclism, si, iata, ca s-a trezit cu piciorul in ghips.

Desi carcotasii fac o paralela cu metoda gipsata prin care fostul general Stanculescu s-a salvat la Revolutia din 89, este cat se poate de clar ca Dominic Fritz inca nu are motive reale de a fugi de vreo raspundere edilitara. Dimpotriva… (Mara Ion)

Leave a Reply