Aniversam 3 ani de Iulius Town Timisoara: 1.500 de premii, Street FOOD Festival, concerte Zdob si Zdub, Irina Rimes si C.T.C., stand-up comedy cu Teo si nenumarate surprize (P)

Cand spui Iulius Town, la ce te gandesti? La shopping, branduri si fashion, la relaxare cu prietenii intr-o cafenea sau restaurant, la birou si locul tau de munca, la evenimentele in aer liber la care te distrezi, la joaca celui mic in parc. Indiferent ce inseamna Iulius Town pentru tine, de 3 ani suntem impreuna si ne bucuram sa facem parte din viata ta.


Trei ani pe care ii traducem in experiente pentru clienti si pe care ii sarbatorim cum stim noi mai bine – patru zile de distractie, muzica, preparate delicioase, peste 1.500 de premii, teatru pentru copii, relaxare sub cerul liber, tot impreuna, la „Picnic in My Town”.

Sarbatorim aniversarea Iulius Town Timisoara ca in povesti, timp de patru zile, cu tot ce stim ca-ti aduce zambetul pe buze, energie buna in suflet si ritm in picioare. Peste 1.500 de premii aniversare vor fi oferite pe loc celor care sarbatoresc cei trei ani de shopping la superlativ tot prin cumparaturi, la Centrul de Premiere, amplasat in zona Centrului Info.

Cum nu exista petrecere fara muzica, dans si mancare buna, Iulius Town te invita la „Picnic in My Town”. De joi, 15 septembrie 2022, zeci de food truck-uri poposesc in Iulius Gardens pentru a-ti face papilele gustative sa „danseze”. Preparate mexicane, libaneze, indiene, sarbesti, grecesti, americane, italiene, gandeste-te tu la o savoare de care iti este dor si apoi vino in weekend la Street FOOD Festival in Iulius Town sa te bucuri de gustul preferat! Sigur vei gasi delicii pe pofta ta la „Picnic in My Town”, de la pizza cu mozzarella, burgeri suculenti, sandwichuri cu multa carne de porc si vita maturata si afumata, pana la cannoli plini de crema si aroma, waffles in combinatii irezistibile si multe altele.

Pentru ca muzica e transmitator de emotii si sursa de voie buna, Iulius Town a invitat artisti care stiu cum sa incante publicul si sa-l faca sa danseze. Vineri, de la ora 20, boxele vor fi pe modul jazz, in combinatii cu rock, blues, latino si funk, asa cum stiu timisorenii de la JazzyBIT sa o faca. Dupa, mainile vor fi in aer pe ritmurile de hip hop ale C.T.C., fara „Dificultati Tehnice”.

Sambata, ne facem „Cuibul” in Iulius Gardens, pentru ca formatia din Chisinau ne va aduce muzica acustica pana in suflet, de la 20. Seara, petrecerea este garantata de Zdob si Zdub. Nu stim daca vor veni cu „Trenuletul”, dar sigur vor veni cu energia lor frumoasa. In ultima zi de „Picnic in My Town”, muzica isi va face din nou loc printre pofticiosi. De la ora 20, cei de la Melting Dice vor asezona atmosfera cu rock alternativ, iar seara se va incheia cu melodiile emotionante, cu mesaj, pe vocea inconfundabila a Irinei Rimes.

Credeai ca nu se poate mai bine de atat? Se poate, pentru ca ai parte si de stand up comedy cu Teo. Pus pe glume, Teo are un arsenal de situatii comice, povesti incomode, intrebari si curiozitati la care nu te-ai fi gandit, care stim ca te vor face sa razi frenetic. Il poti intalni vineri, de la ora 20, pe Terasa Food Court.

Accesul la spectacol se face in baza unui tichet de acces pe care il poti primi de la Centrul Informational, daca ai peste 18 ani si daca te prezinti cu bonuri in valoare de minimum 50 de lei, din aceeasi zi, de la restaurantele din Food Court Iulius Town Timisoara. Campania de obtinere a invitatiilor se desfasoara de marti, 13 septembrie, pana vineri, 16 septembrie, iar o persoana poate primi doar una dintre cele 125 de invitatii disponibile in fiecare zi.

Surprizele se vor tine lant si pentru copii, care sunt invitati, sambata si duminica, de la ora 11, in lumea basmelor, la teatru de papusi. „Iedul cu trei capre” le va spune de ce nu este bine sa fii rasfatat sambata, iar cum a ramas fara coada „Ursul pacalit de vulpe” vor afla duminica. Nenumarate personaje fantastice, de dimensiuni gigantice, precum fluturi sau roboti LED te vor surprinde si te vor conduce intr-o lume de poveste.

De vineri pana duminica, intre 11 si 22, gasesti deschis si Tattoo Corner, ca sa dai forma amintirilor, mai vechi sau mai noi, iar daca vrei o marturie de la aniversarea celor trei ani de Iulius Town, te asteptam la 360 Photo Booth, sambata si duminica, in intervalul orar 17 – 20. Pasionatii de gatit sau de spectacol pot participa la Cooking Show-urile oferite de maestri bucatari de la Street FOOD Festival.

Nu-ti face alte planuri pentru weekend, pentru ca sarbatorim impreuna 3 ani de Iulius Town Timisoara, la „Picnic in My Town”! (I.P.)

Leave a Reply