VIDEO Acoperisul unui bloc cu 10 etaje din Timisoara, cuprins de fum si flacari! Panica in randul locatarilor, care au inceput sa se autoevacueze UPDATE 38 de persoane, evacuate, pompierii militari au stins incendiul

Panica intr-un bloc cu 10 etaje din zona Salii Olimpia din Timisoara, al carui acoperis este cuprins de flacari. Potrivit unei inregistrari video primite la redactie, un fum negru, intens, se ridica deasupra imobilului, iar flacarile devin tot mai puternice.


Martorii care au trecut prin zona si au apucat sa filmeze nenorocirea spun ca in randul locatarilor s-a instaurat panica, motiv pentru care au inceput sa se autoevacueze.

Deocamdata, la fata locului nu au fost vazute masini ale pompierilor de la ISU Timis. Vom reveni cu amanunte. (I.P.)

UPDATE: “ISU Timis: 13.09.2022, ora 15,13, am fost anuntati prin apel 112 despre producerea unui incendiu la acoperisul unui bloc situat pe strada F.C.Ripensia din Timisoara.

Au fost alertate Detasamentele 1 si 2 de Pompieri Timisoara si s-au deplasat la fata locului 23 pompieri cu 5 autospeciale de stingere, 1 cisterna, 2 autoscari mecanice si un echipaj SMURD.

La sosirea echipajelor de pompieri, dupa efectuarea recunoasterii s-a constatat ca:

  • incendiul se manifesta generalizat la acoperisul tip terasa, acoperit cu bitum, cu degajari masive de fum si gaze toxice in atmosfera;

  • au fost evacuate 38 persoane, dintre care 2 nedeplasabile.

  • a ars izolatia de carton bituminos de pe acoperis, pe o suprafata de aproximativ 800 mp si partea superioara a izolatiei din polistiren a cladirii.

De la sosirea fortelor si mijloacelor la locul interventiei, incendiul nu s-a propagat. ISU Timis a transmis mesaj Ro Alert. La ora 15.43 incendiul a fost lichidat.

Leave a Reply