RECRUTARI din sursa externa! Parasutisti comando, cursuri la Scoala de Aplicatie a Fortelor pentru Operatii Speciale (P)

Scoala de instruire a fortelor pentru operatii speciale organizeaza curs de formare in specializarile parasutisti si parasutisti commando. Termenul limita pentru inscrieri este 23 septembrie.


Este vorba despre Cursul de formare a subofiterilor in activitate, organizat de Scoala de instruire a fortelor pentru operatii speciale ”Burebista”, cu sediul in judetul Brasov.

Sunt disponibile:

  • 40 de locuri la parasutisti comando (Forte pentru operatii speciale)
  • 20 de locuri la parasutisti (arma Infanterie)

Se pot inscrie candidatii care provin din randul SGP in activitate sau in rezerva precum si din randul civililor din cadrul si din afara MApN, potrivit Recrutari MApN.

Detalii despre inscrieri

  • pentru parasutisti comando – persoanele interesate trebuie sa contacteze Scoala de instruire a fortelor pentru operatii speciale prin telefon (0790.229.919 / 0368.734.224) sau e-mail (relatii.publice02655@mapn.ro) pentru a fi luate in evidenta si pentru a li se explica in detaliu pasii de urmat
  • pentru parasutisti – inscriere online la https://www.recrutaremapn.ro/signupform.php sau personal, la biroul informare-recrutare din cadrul centrului militar al judetului/sectorului pe raza de domiciliu. AICIadresele si numerele de telefon.

Pentru informatii suplimentare puteti accesa site-ul https://safos.mapn.ro sau puteti suna la tel. 0265.218.571 (Comandamentul Fortelor pentru Operatii Speciale).

Sursa foto: MApN

(Impact Press)

Leave a Reply