Parlamentarii USR de Timis cer Guvernului sa asigure serviciul de termoficare al oraselor din Romania (P)

Dupa ce ROMGAZ a refuzat sa mai furnizeze agent termic companiei locale de termoficare Colterm, 2 parlamentari USR de Timis, Raoul Trifan si Nicu Falcoi, au trimis, astazi (ieri, 13 septembrie n.r.), o scrisoare primului ministru al Romaniei in care ii solicita de urgenta sa ia masurile necesare in vederea asigurarii serviciului public de termoficare pe intreg teritoriul Romaniei.


„In Timisoara avem 11 institutii de sanatate, 62 institutii de invatamant si peste 100 de alte obiective de interes public care depind de sistemul de incalzire centralizat. Statul este obligat sa asigure un nivel de trai decent cetatenilor, iar apa calda si caldura nu reprezinta un moft, ci o necesitate”, a declarat Raoul Trifan, senator USR de Timis.

Din cauza PSD si PNL, suntem datori vanduti. Statul roman este dator cu peste 40 miliarde de lei catre furnizorii de energie. Din cauza PSD si PNL, Romania cumpara astazi energia la cele mai mari preturi din Europa. Si tot din cauza PSD si PNL Romania se imprumuta, astazi, la cele mai mari dobanzi din Europa.

USR Timis se alatura demersului initiat de parlamentarii Raoul Trifan si Nicu Falcoi si indeamna guvernul PSD-PNL sa solutioneze problema furnizarii agentului termic cat mai curand posibil. (I.P.)

Leave a Reply