PE SURSE. Sefii din IGPR pregatesc debarcarea chestorului Alin Petecel de la carma IPJ Timis? VEZI numele ofiterului care i-ar putea lua locul

Vestea ca procurorii il cerceteaza pe chestorul Alin Petecel, inspectorul sef al IPJ Timis, intr-un dosar de abuz in serviciu, a ajuns si la urechile mai-marilor din Politia Romana, gratie agentului sef Valer Kovacs, care a distribuit informatiile publicate de Impact Press pe grupul sau de socializare, Politisti pe viata, dar a “livrat” articolul si in cutiile de posta electronica ale unor sefi cu parghii de putere din Ministerul Afacerilor Interne.


In acest context, pare tot mai credibil zvonul potrivit caruia chestorul Alin Petecel ar avea zilele numarate la conducerea IPJ Timis, in ciuda sustinerii de care ar beneficia din partea unor generali in pragul pensionarii de la varful IGPR, fosti colegi de academie sau de operatiuni antidrog cu socrul sau, colonelul in rezerva Ioan Roibu, fost inspector sef adjunct al IPJ Timis in perioada in care institutia a fost condusa de actualul general in rezerva Dorel Andras.

Numele inlocuitorului lui Petecel este tot mai des invocat, in aceste zile, mai cu seama ca, dupa cum spun lobbistii de serviciu din sistemul politienesc, candidatul la sefia IPJ Timis ar fi in gratiile sefului IGPR, chestorul Benone Marian Matei.

Este vorba despre nimeni altul decat comisarul sef Liviu Moroianu, de la Biroul Operatiuni Speciale (BOS), care a lasat o impresie foarte buna sefilor sai de la Bucuresti in perioada in care, timp de doi ani (decembrie 2020 – martie 2022) a fost detasat pe functia de inspector sef adjunct al IPJ Timis.

„Oamenilor le este frica sa vorbeasca, sa comenteze acesta informatie, pentru a nu risca o eventuala sanctiune din partea lui Petecel. Se stie ca nu trece peste comentariile negative care-l vizeaza, nu se stie cine sunt ciripitorii, iar sefii si sefuletii nu vor sa-si expuna functiile. Fostului inspector sef adjunct Liviu Moroianu nu prea are ce sa-i faca, pentru ca BOS tine direct de IGPR”, ne-a dezvaluit o sursa bine documentata din cadrul IPJ Timis.

Reamintim ca, de cateva zile, inspectorul sef Alin Petecel, insotit de comisarul sef Daniel Draguta, seful Politiei Municipiului Timisoara, si comisarul sef Ionel Iacobescu, seful Serviciului Politie Rutiera, au plecat in pelerinaj la Muntele Athos. (G.I.)

Foto: Adrian Paclisan

3 thoughts on “PE SURSE. Sefii din IGPR pregatesc debarcarea chestorului Alin Petecel de la carma IPJ Timis? VEZI numele ofiterului care i-ar putea lua locul

  1. Mă gândesc că dacă nu erau în funcții de conducere astea trei gunoaie, sigur erau altele. Important este să că și-au pus în funcții slugile și pot asigura continuitatea formării altor generații de polițiști. Este Republica România.

  2. Copii sefilor nostrii vor fi sefii copiilor nostrii ! La fel si cu ginerele ……. E normal sa mearga in Sfantul Munte ca toti au facut religie in scoala de melitie ! Ar fi interesant de aflat cu cine au mai fost in pelerinaj .

  3. Faceţi chestori cu nemiluita şi apoi îi daţi afară cu mormane de bancnote pensie, de ne râde lumea

Leave a Reply