Semafoarele inutile din zona centrala Timisoarei, demontate de oamenii primariei. „Gata cu semaforisoara!”, a decretat primarul Dominic Fritz

Primarul Dominic Fritz a anuntat ca marti, 13 septembrie, au fost demontate alte 23 de semafoare „inutile” din zona centrala. Astfel, spune edilul, de la inceputul mandatului sau ar fi fost date jos peste 150 de corpuri de semaforizare. Cele desfiintate acum ar fi fost cele care incetineau tramvaiele.


Este vorba despre semafoarele din urmatoarele intersectii: Proclamatia de la Timisoara – Pacha; Proclamatia de la Timisoara – Griselini; Mihalache – Antonn Pann; Mihalache – Neculuta; Preyer – Mangaliei; Preyer – Crizantemelor; Piata Mocioni (spre Bulevardul Regele Carol I); 3 August – Ep. Lonovici.

„Gata cu semaforisoara. Azi am demontat 23 de semafoare inutile, care doar ne-au enervat in trafic. Continuam cu alte inca o suta. Pana acum am dat jos peste 150 de corpuri de semaforizare. Nu le aruncam, le vom folosi acolo unde chiar va fi nevoie in viitor. Semafoarele nu mai trebuie sa fie o afacere, ci sa imbunatateasca traficul. P.S. Dupa ce le-am demontat pe cele de pe Proclamatia de la Timisoara, tramvaiul circula mai repede pentru ca nu se mai opreste la fiecare semafor”, scrie primarul intr-o postare pe retelele de socializare.

In comentarii, tot Fritz explica si ca semafoarele nu sunt trecute noaptea pe galben intermitent din cauza politiei, cu toate ca primaria ar considera aceasta masura una pragmatica. (M.I.)

Sursa foto: arhiva

Leave a Reply