Vino sa sarbatorim trei ani de Iulius Town Timisoara, cu peste 1.500 de premii, concerte, street food, stand-up comedy si surprize pentru copii (P)

Patru zile si patru nopti, ca in povesti. Asa sarbatorim aniversarea celor trei ani de Iulius Town. Cumparaturile sunt rasplatite cu peste 1.500 de premii, dansam pe muzica Zdob si Zdub, C.T.C., Irinei Rimes si multor altora, radem cu Teo si savuram preparate delicioase la Street FOOD Festival. Curios sa stii ce surprize ti s-au mai pregatit la „Picnic in my Town”? Descopera pe iuliustown.ro/ro/picnic-in-my-town-2022!


S-a dat startul weekend-ului aniversar, la Iulius Town Timisoara. Incepand de astazi, s-au incins cuptoarele, s-au deschis gratarele, s-au ascutit cutitele si s-a instalat voia buna la Street FOOD Festival.

Pana duminica, inclusiv, zeci de food truck-uri te asteapta cu delicii mexicane, libaneze, indiene, sarbesti, grecesti, americane, italiene si multe alte gusturi. Pentru gurmanzii care nu se pot decide vor fi pregatite portii de degustare cu pretul maxim de 15 lei, precum si Best of Street FOOD Tour in valoare de 79 de lei, unde ti se vor deconspira si cateva dintre secretele bucatarilor. Daca esti pasionat, poti participa si la cooking show-uri oferite de maestri bucatari de la Street FOOD, iar copiii sunt invitati la atelierele de gatit care se desfasoara duminica, de la ora 12.

Si pentru ca mancarea buna este mai savuroasa in compania muzicii de calitate, ritmurile pe toate gusturile vor rasuna in Iulius Gardens. Vineri, seara se petrece alaturi de JazzyBIT si C.T.C., sambata va fi in compania trupelor Cuibul si Zdob si Zdub, iar duminica ne intalnim cu Melting Dice si Irina Rimes. Si copiii au parte de distractie in zona dedicata lor, cu activitati antrenante si amuzante, in intervalul 12 – 23.

Nu ti-ai luat inca invitatia pentru show-ul lui Teo de stand-up comedy? Inca mai ai timp. Accesul la spectacolul de vineri, 16 septembrie, de la ora 20, de pe Terasa Food Court, se face in baza unei invitatii pe care o poti primi de la Centrul Informational, daca ai peste 18 ani si daca te prezinti cu bonuri in valoare de minimum 50 de lei, din aceeasi zi, de la restaurantele din Food Court Iulius Town Timisoara.

Campania de obtinere a invitatiilor se desfasoara pana vineri inclusiv, iar o persoana poate primi doar una dintre cele 125 de invitatii disponibile in fiecare zi. Juratul de la show-ul TV „Stand Up Revolution” e pregatit sa te faca sa razi cu glume, situatii incomode, intrebari si curiozitati la care nu te-ai fi gandit.

Zile vesele se anunta si pentru copii, cu povesti, veselie si multa distractie. Alaturi de marionete, cei mici vor face cunostinta, sambata, de la ora 11, cu „Iedul cu trei capre”, iar duminica, de la aceeasi ora, cu „Ursul pacalit de vulpe”. Sursa de consumat energia si de facut prieteni noi sunt si toboganele gonflabile gigant amplasate in interior, in zona Atrium, in intervalul 11 – 22, unde copiii au acces gratuit.

Personajele fantastice vor invada Iulius Gardens, doritoare sa participe la „Picnic in my Town”, asa ca sunt mari sanse sa ii intalnesti in vizita ta pe Led Robots, robotii inspirati din Transformers, care au participat si la show-ul TV „Romanii au talent”, precum si Silver Geisha, Trio Butterfly, Disco Headman si Giant Puppets.

Surprizele vor fi multe si se tin lant. De vineri pana duminica, intre 12 si 23, gasesti deschis si Tattoo Corner, iar daca vrei o marturie de la aniversarea celor trei ani de Iulius Town, te asteptam la 360 Photo Booth, sambata si duminica, in intervalul orar 17 – 20.

La aniversarea Iulius Town Timisoara, clientii sunt cei care primesc cadouri. In perioada 16 – 18 septembrie, cei care fac cumparaturi de minimum 300 de lei din  magazinele Iulius Town si prezinta bonurile fiscale la Centrul de Premiere vor castiga pe loc unul dintre cele 500 de vouchere zilnice, pentru si mai multe cumparaturi. Iar cei care prezinta flyerul informational primit in aceeasi zi in cadrul actiunilor din Iulius Gardens, la Centrul de Premiere, intre orele 16 – 22, vor primi pe loc una dintre cele 500 de surprize zilnice.

Iulius Town aduce din nou Timisoara IMPREUNA, la „Picnic in my Town”! (I.P.)

 

Leave a Reply