Un afacerist condamnat la 10 ani de inchisoare pentru evaziune fiscala a incercat sa fuga din tara, prin Vama Nadlac, ascuns in portbagajul unei masini

Un afacerist condamnat la 10 ani de inchisoare pentru evaziune fiscala a incercat sa fuga din tara, ascuns in portbagajul unei masini. Acesta a fost gasit de politistii de frontiera, la Punctul de Trecere de la Nadlac, judetul Arad.


”In data de 16.09.2022, in jurul orei 02,50, in Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac s-au prezentat pentru a efectua controlul de frontiera, pe sensul de iesire din tara, doi cetateni romani, calatorind cu un autoturism inmatriculat in Romania. In urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, a fost descoperit, ascuns in portbagaj, un barbat”, se arata intr-un comunicat de presa, de vineri, al Politiei de Frontiera.

Persoanele si mijlocul de transport au fost conduse la sediul institutiei pentru cercetari suplimentare.

„Astfel, politistii de frontiera au stabilit ca barbatul depistat ascuns este cetatean roman, in varsta de 51 de ani, iar pe numele sau era emis, de catre autoritatile din Romania, un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea pentru o perioada de 10 ani, pentru savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani”, mai precizeaza Politia de Frontiera.

Barbatul a fost predat unui echipaj al Inspectoratului de Politie Judetean Arad, iar cu privire la cei doi cetateni romani se fac cercetari. (V.E.)

Leave a Reply