FLAGRANT. Traficanti de ecstasy, saltati de mascatii de la BCCO! Interventia politistilor, dupa vanzarea a peste 2.100 tablete de amfetamina

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Structura Centrala au dispus, in data de 15.09.2022, retinerea pentru 24 de ore a sase inculpati si masura controlului judiciar fata de un al saptelea inculpat, cercetati pentru savarsirea infractiunilor de trafic de droguri de mare risc si complicitate la infractiunea de trafic de droguri de mare risc.


Masurile au fost dispuse dupa ce, la data de 15.09.2022, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Structura Centrala impreuna cu ofiteri din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti i-au surprins in flagrant pe cei sapte inculpati, in municipiul Brasov, dupa ce acestia au vandut 2.150 tablete de amfetamina (ecstasy).

In cauza s-a retinut faptul ca, in perioada august – septembrie 2022, trei dintre inculpati au comercializat consumatorilor din Bucuresti si judetele Prahova si Brasov droguri de mare risc, iar ceilalti patru inculpati intermediau relatia cu consumatorii si asigurau locatiile unde se efectua tranzactia.
In cursul zilei de astazi a fost sesizat judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva a sase dintre inculpati.
Suportul de specialitate a fost asigurat de Directia Operatiuni Speciale din cadrul Politiei Romane.
Actiunea a beneficiat de sprijinul Brigazilor de Combatere a Criminalitatii Organizate Ploiesti si Brasov si al Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei. (I.P.)

Leave a Reply