Perchezitii la un centru medical din municipiul Arad. Politistii au suspiciuni rezonabile ca s-ar fi decontat servicii fictive la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate

Politistii Serviciului de Investigatii a Criminalitatii Economice din cadrul IPJ Arad, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Arad, au facut, marti, o perchezitie la un centru medical din municipiul Arad. In acest dosar se fac cercetari privind deconturi fictive la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.


In urma perchezitiilor care au avut loc marti, la un centru medical din Arad, urmeaza sa fie stabilit si prejudiciul.

”Din cercetari, a reiesit ca exista suspiciuni rezonabile asupra mai multor cadre medicale, care isi desfasoara activitatea la un centru medical, din municipiul Arad, ca acestea ar fi decontat servicii medicale susceptibile a fi fictive in dauna Casei Nationale de Asigurari de Sanatate.

Politistii efectueaza in continuare cercetari in vederea stabilirii valorii prejudiciului, precum si in vederea administrarii probatoriului si tragerii la raspundere penala a persoanelor banuite, intr-un dosar penal intocmit sub aspectul savarsirii infractiunilor de inselaciune, fals intelectual si fals informatic, toate in forma continuata”, se arata intr-un comunicat de presa al IPJ Arad.

La perchezitie au participat si luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale si criminalisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Arad.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Directiei de Investigatii a Criminalitatii Economice si de cel al Directiei pentru Operatiuni Speciale. (I.P.)

Leave a Reply