Peste 20 de companii multinationale din Timisoara si Ungaria, la targul de cariera JEDI. Daca esti in cautarea unui loc de munca, vino in 22 septembrie la CRAFT (P)

Targul de Cariera JEDI, care se va desfasura in 22 septembrie, intre orele 12-18, la Centrul Regional de Afaceri Timisoara, este un eveniment de recrutare adresat celor care doresc sa isi gaseasca un loc de munca sau sa isi schimbe locul de munca. Targul se adreseaza tuturor candidatilor, indiferent de background-ul profesional: poti fii student, somer, inginer, lucrator comercial, agent de vanzari.


Vei avea sansa sa interactionezi cu angajatori care au planuri mari de recrutare si poti beneficia de cele mai valoroase sfaturi cu privire la cariera ta.

In cadrul targului vor fi prezente 20 de companii din diferite domenii de activitate, din Timisoara si Ungaria, care ofera vizitatorilor posibilitatea de a aplica la oportunitati de cariera, de a pune intrebari si de a afla cat mai multe detalii despre fiecare companie in parte.

La prima editie a targului companiile care au raspuns afirmativ invitatiei au fost: Smithfield Romania, Vitas IFN, CV Masters, Continental Anvelope Timisoara, Carrefour Romania, Kimball Electronics Romania, Draxlmaier Group, LIDL Romania, BRD – Groupe Societe Generale, Ursus Breweries, KFC, Everience, GiGroup Romania, Decathlon Romania, Valeo Lighting Injection, Lugera The People Republic, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca Timis, Amdaris, Continental Automotive Romania, Braveman Consulting, Saint Elizabeth Thermal Spa din Mórahalom, Touristic Destination Management Ungaria.

Persoanele care vor sa participe la targ se pot inscrie in prealabil AICI, iar la fata locului li se va pune la dispozitie un model de CV pe care il pot completa.

Vizitatorii vor avea posibilitatea sa participe GRATUIT la un seminar sustinut de Dragos Gheban, Managing Partner, Catalyst Solutions:

Targul de cariera JEDI si Seminarul de orientare in cariera sunt organizate de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in calitate de partener in cadrul proiectul transfrontalier Romania-Ungaria, Initiativa Comuna pentru Ocuparea Fortei de Munca, acronim JEDI, proiect finantat prin Programul Interreg V-A Romania-Ungaria 2014 – 2020.

Informatii suplimentare:

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, tel. 0372 185 285, e-mail: rcolban@cciat.ro, dna. Rafaela Colban.

Catalyst Solutions, tel. 0799 791 105, andreea.lazarescu@catalyst.ro,  Andreea Lazarescu.

Leave a Reply