Primaria Timisoara, victorie de etapa in procesul organigramelor. Curtea de Apel a admis recursul municipalitatii si a trimis dosarul spre rejudecare

Curtea de Apel Timisoara a admis, marti, recursul declarat de Primaria Municipiului Timisoara impotriva deciziei de suspendare a organigramei in vigoare si a decis trimiterea spre rejudecare a acestei cauze la Tribunalul Timis.


„Practic, prin aceasta decizie, magistratii Curtii de Apel Timisoara au admis ca organigrama in vigoare nu are acelasi continut ca organigrama adoptata anul trecut, asa cum reclama Sindicatul liber al angajatilor din Primaria Timisoara si un numar de 13 fosti si actuali functionari.

In solidar cu Consiliul Local Timisoara si Primarul Municipiului Timisoara, decizia Tribunalului Timis a fost atacata si de Sindicatul Angajatilor din Unitatea Administrativ Teritoriala Timisoara („sindicatul Lucut” – n.r.).

Acest sindicat reprezinta un numar de peste 150 de actuali angajati din Primaria Timisoara. Din acest moment, organigrama in vigoare adoptata prin HCL 90/2022 nu mai este suspendata. Decizia Curtii de Apel Timisoara este definitiva”, transmit reprezentantii primariei.

Intr-un alt dosar, primaria si sindicatul condus de juristul Tiberiu Negrei se judeca pe fond, intr-o cauza privind anularea organigramei numarul 2. La prima organigrama, sindicatul a castigat, pe rand, atat procesul pentru suspendare, cat si cel pentru anulare. (G.I.)

Leave a Reply