O avocata din Baroul Arad, numita secretar de stat in Ministerul Justitiei. Intamplator, este presedinta organizatiei municipale de femei a PSD Arad

Avocata aradeana Roxana Momeu a fost numita, miercuri, in functia de secretar de stat in Ministerul Justitiei. Aceasta preia locul lasat liber in luna iunie a acestui an, prin demisie, de un alt aradean, Otto Szep, fost presedinte al Tribunalului Arad, anunta aradon.ro. Decizia de numire a Roxanei Momeu a fost publicata in cursul dupa-amiezii, de ieri, in Monitorul Oficial nr. 926/21 septembrie 2022.


Voi incerca, prin tot ceea ce imi sta in putinta, profesional, sa reprezint cu cinste Aradul din functia de secretar de Stat la Ministerul Justitiei. E o onoare si o obligatie morala deosebita si sper sa ma ridic la inaltimea increderii acordate, pentru prestigiul orasului meu.

Multumesc tuturor colegilor mei social-democrati pentru ca au crezut si cred in mine, suntem o echipa puternica si singurul nostru scop este de a ne pune in slujba aradenilor si a tuturor romanilor”, este mesajul postat pe Facebook de Roxana Momeu, imediat dupa aflarea vestii.

Roxana Momeu este avocat in Baroul Arad din 1 martie 2003 si face parte din societatea de avocati Momeu, Palcu & Asociatii. Ea a fost presedinta organizatiei municipale de femei a PSD Arad. (V.E.)

Leave a Reply