Fier, fier colectam! Politia Locala din Timisoara a sanctionat un achizitor ambulant care tulbura linistea publica strigand intr-o portavoce

Politistii locali aflati in patrulare au depistat, zilele trecute, un barbat care, aflat la volanul unui microbuz inmatriculat in judetul Arges, tulbura linistea publica prin strigate, folosind o portavoce. Barbatul in varsta de 42 de ani, cu domiciliul in Cazanesti – Ialomita, a fost suprins pe strada Geneva.


Insotit de un alt barbat, acesta se deplasa cu autovehiculul prin oras, strigand la portavoce ca vrea sa cumpere materiale feroase si neferoase, fara a avea vreo autorizatue in acest sens.

Cel in cauza a fost sanctionat cu 1.000 de lei, conform Legii 61/1991 republicata.

Astfel de practici au mai fost sesizate de cetateni care au semnalat prezenta celor care ii deranjeaza prin aceste metode. Saptamana trecuta colegul celui surprins zilele acestea a fost sanctionat cu 200 de lei pentru ca folosea portavocea pentru a achizitiona fier si alte obiecte uzate, pe strazile Clabucet si Gorunului.

Astfel de probleme au mai fost sesizate pe strazile Barzava, Ion Ratiu si Paganini. Politia Locala atrage atentia ca astfel de practici sunt interzise, in caz contrar cei depistati fiind sanctionati. (Politia Locala Timisoara – Biroul Relatii Publice si Registratura)

Leave a Reply