Bitdefender, parteneriat cu Scuderia Ferrari, incepand cu Grand Prix-ul din Singapore, din acest weekend (P)

Bitdefender, in calitate de lider global in domeniul securitatii cibernetice, dezvolta cu mandrie parteneriate cu lideri tehnologici care ne impartasesc dedicarea pentru excelenta si inovare. Suntem incantati sa anuntam un nou parteneriat multianual cu Scuderia Ferrari, incepand cu Grand Prix-ul din Singapore din acest weekend.


Acest parteneriat remarcabil va prezenta solutiile de securitate cibernetica ale Bitdefender pentru milioane de consumatori individuali si companii din intreaga lume.

In plus, Ferrari va explora si evalua produsele si serviciile de securitate cibernetica Bitdefender pentru a le include in activitatea sa. Consideram ca aceste perspective unice despre securitatea cibernetica a companiilor ne vor imbunatati abilitatea de a combina puterea datelor, a oamenilor si masinilor si de a o integra in intreaga gama de produse si servicii de securitate de la Bitdefender.

„Atunci cand fiecare secunda conteaza, numai cele mai avansate masini castiga cursele. Si numai cea mai avansata tehnologie are puterea de a preveni, apara si remedia in mod eficient amenintarile cibernetice”, spune Florin Talpes, Cofondator si CEO Bitdefender.

Suntem incantati de oportunitatile pe care ni le ofera acest parteneriat pentru a deveni cel mai de incredere furnizor de solutii de securitate cibernetica din lume. (I.P.)

Leave a Reply