Foame penala! Un curier care livra mancare, talharit pe o strada din Bucuresti. Politia a dat de urma atacatorilor si i-a retinut pentru 24 de ore

Politistii au retinut patru tineri care au talharit un curier ce livra mancare in Sectorul 4 din Bucuresti, informeaza un comunicat al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti (DGPMB) transmis, marti, AGERPRES.


“Cercetarile au fost declansate la data de 29 septembrie, cand politisti din cadrul Sectiei 16 Politie au fost sesizati de catre un barbat, angajat al unei firme de livrare mancare, cu privire la faptul ca in jurul orei 01, in timp ce se afla pe o strada din Sectorul 4 pentru a livra o comanda, doua persoane necunoscute ar fi pulverizat asupra lui spray iritant lacrimogen, apoi l-ar fi deposedat de mai multe pachete cu mancare”, potrivit sursei citate.

In urma cercetarilor au fost identificati doi tineri, de 18 si 21 de ani, banuiti de comiterea faptei. Probatoriul administrat a relevat faptul ca in urma unei intelegeri prealabile, imediat dupa savarsirea infractiunii, banuitii ar fi impartit bunurile cu alti doi tineri, de 19, respectiv 20 de ani.

“Cei patru banuiti au fost depistati si condusi la audieri, iar in urma probatoriului administrat in cauza, acestia au fost retinuti pentru o perioada de 24 de ore, urmand a fi prezentati magistratilor cu propunere legala”, arata sursa citata. Cercetarile sunt continuate de catre Sectia 16 Politie, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4, sub aspectul savarsirii infractiunilor de talharie calificata si complicitate la furt calificat. (V.E.)

Leave a Reply