Un troleibuz a luat foc pe o strada de la periferia Timisoarei! Toti calatorii si soferul s-au autoevacuat pana la sosirea pompierilor

Pompierii militari de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Timis au fost solicitati, in jurul orei 17,15, sa intervina, pe strada Plopilor din comuna Ghiroda, pentru lichidarea unui incendiu declansat la compartimentul motor al unui troleibuz din cadrul serviciului de transport public.


“La fata locului s-au deplasat de urgenta pompierii din cadrul Detasamentului 1 cu o autospeciala de prima interventie si comanda, 2 autospeciale de stingere si un efectiv de 11 pompieri.

La sosirea echipajelor la locul interventiei, incendiul se manifesta la compartimentul motor si in partea din spate a autovehiculului.

Pompierii au intervenit rapid, astfel incendiul nu s-a extins, acesta fiind lichidat la ora 17,26.

In mijlocul de transport se aflau 6 calatori si soferul. Acestia s-au autoevacuat pana la sosirea echipajelor de interventie.

Din fericire, nicio persoana nu a necesitat ingrijiri medicale”, ne-a comunicat Elena Megherea, purtatorul de cuvant al ISU Timis. (I.P.)

Leave a Reply