Monica Macovei, dosar penal pentru vatamare corporala! Fostul ministru al Justitiei a fost implicat intr-un accident rutier, soldat cu ranirea unui motociclist

Monica Macovei, fost ministru al Justitiei si fost europarlamentar, a fost implicata, astazi, intr-un violent accident de circulatie, in urma caruia un motociclist a fost grav ranit. Potrivit martorilor oculari, fostul ministru se afla la volanul unui autoturism si, dupa ce a trecut podul de la Mangalia, podul care leaga Mangalia de 2 Mai, ar fi pierdut controlul volanului, intr-o curba, a intrat pe contrasens si a intrat in coliziune cu un motociclist, care circula regulamentar.


Barbatul, in varsta de 56 de ani, pensionar MAI, a suferit mai multe politraumatisme si a fost transportat cu o ambulanta la Spitalul Judetean Constanta.

Circulatia rutiera a fost restrictionata pe un singur sens sens de mers, in timp ce politistii ajunsi la fata locului au efectuat cercetari pentru stabilirea imprejurarilor in care a fost produs accidentul. Monica Macovei a fost evaluata din punct de vedere medical, dar nu a fost nevoie de transportul ei la spital.

Fostul ministru a dat cu subsemnatul la politie, a fost si testat pentru stabilirea alcoolemiei, insa rezultatul a fost 0. Chiar si asa, s-a ales cu dosar penal, intrucat, potrivit primelor cercetari, ea ar fi provocat acest accident.

„Astazi, in jurul orei 13,05, politistii rutieri au fost sesizati cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 39, intre municipiul Mangalia si localitatea 2 Mai. Deplasati la fata locului, politistii au constatat faptul ca impactul s-a produs intre un autoturism, condus de o femeie, de 63 de ani, si o motocicleta, condusa de un barbat, de 56 de ani. In urma impactului a rezultat vatamarea corporala grava a motociclistului. In cauza a fost intocmit un dosar de cercetare penala”, a comunicat IPJ Constanta. (V.E.)

Leave a Reply