DOLIU in politie! Chestorul Dan Fatuloiu, fostul inspector general al Politiei Romane, a murit la varsta de 66 de ani

Chestorul Dan Fatuloiu, fost sef al Politiei Romane, a murit la varsta de 66 de ani. Decesul a fost cauzat de un infarct, in conditiile in care fostul politist nu avea probleme de sanatate, potrivit unor surse citate de Stirile ProTV .


Dan Valentin Fatuloiu s-a aflat la conducerea Politiei Romane intre 20 ianuarie 2005 si 9 august 2007. Dan Fatuloiu a fost, din 1994 pana in 1997, inspector sef la Inspectoratul de Politie al Judetului Dambovita, dupa care, din 1997 pana in 2000, a ocupat functia de inspector sef la Inspectoratul de Politie al Judetului Arges.

In 2000 devine sef al Politiei Capitalei de unde, in 2004, ajunge director adjunct al Directiei Generale de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.

Un an mai tarziu, Dan Fatuloiu devine inspector general al Poltiei Romane, functie din care pleaca, in 2007, devenind sef al Biroului atasatului afacerilor interne in Statele Unite ale Americii, cu functie de ministru-consilier.

A fost demis in noiembrie 2010 din functia de secretar de stat, sef al Departamentului de Ordine si Siguranta Publica din Ministerul de Interne, dupa ce a fost implicat intr-un scandal de dare de mita in care a fost implicat si omul de afaceri Catalin Chelu. Un an mai tarziu, in mai 2011, a fost numit atasat pe afaceri interne la Milano.

Dan Fatuloiu a iesit la pensie in noiembrie 2013. (I.P.)

Leave a Reply