FOTO Accident spectaculos in fata sediului IPJ Timis! Un autoturism KIA a ramas suspendat pe capota unei masini, lovite in trafic, care circula pe sensul opus de mers

Un accident extrem de spectaculos s-a produs, cu putin timp in urma, chiar in fata sediului Inspectoratului de Politiei al Judetului Timis.


Aflata la volanul unui autoturism KIA, o soferita nu a acordat prioritate de trecere masinilor care circulau pe sensul opus de mers si a incercat un viraj la stanga, pentru a intra pe straduta de langa sediul politiei. In momentul urmator, a intrat in coliziune cu o masina care circula regulamentar, ramanand suspendata cu rotile din dreapta pe capota “victimei”.

La fata locului a coborat, rapid, un echipaj de la Serviciul Rutier, iar in minutele urmatoare a ajuns si o autospeciala de la SMURD.

La redactia Impact Press au ajuns mai multe fotografii realizate de cititori, din care se contureaza spectaculozitatea tamponarii. Soferita care a provocat accidentul nu a necesitat ingrijiri medicale, dupa cum se poate vedea din imagini, insa, deocamdata, nu stim care este soarta celuilalt conducator auto.

Tot astazi, au mai avut loc accidente rutiere in zona Dacia, Calea Buziasului si sensul giratoriu Michelangelo, in ultimele doua accidente fiind implicate masini apartinand unor scoli de soferi. Urmeaza ca politistii sa stabileasca imprejurarile in care s-a produs accidentul de pe bulevardul Take Ionescu, exact in fata sediului IPJ Timis. (M.I.)

Leave a Reply