Noodles intr-un stil modern, acum si in Iulius Town Timisoara. Renumitul lant de restaurante CHOPSTIX (P)

Asteptarea a luat sfarsit! Cele mai bune preparate cu specific chinezesc, de la renumitul lant de restaurante CHOPSTIX, au ajuns in ansamblul mixt Iulius Town. Locatia cu numarul 21 din tara s-a deschis in food court, unde vei avea parte de o experienta culinara autentica, ce iti va incanta toate simturile.


Zi de zi, CHOPSTIX aduce Asia mai aproape de iubitorii de mancare asiatica in cele 21 locatii Chopstix Ready to Box deschise in intreaga tara, printre orase numarandu-se Bucuresti, Ploiesti, Constanta, Brasov, Timisoara, Sibiu, Targu Mures si Galati.

Recomandarile clientilor au impulsionat extinderea rapida a lantului de restaurante CHOPSTIX, iar calatoria lor sigur nu se va opri aici.

Noodles de la CHOPSITX au ajuns in food court-ul Iulius Mall in toate combinatiile de gusturi, arome si texturi care i-au facut atat de indragiti peste tot in lume. La marea deschidere au venit toti iubitorii de asiatic, de la mic la mare, iar atmosfera a fost intretinuta de Daniel Buzdugan.

CHOPSTIX reprezinta mai mult decat un restaurant cu specific chinezesc: este locul in care ai parte de experienta culinara de neuitat a diverselor specialitati asiatice. Produsele sunt atent pregatite folosind cele mai fresh ingrediente, aduse de la producatori locali din fiecare oras unde exista locatii CHOPSTIX. Pe langa noodles, vei putea alege din numeroasele preparate cu pui, salate cu specific asiatic, orez Jasmine, produse cu vita, dar si meniuri pentru cei mici.

Indiferent ce produse din meniu ai alege, CHOPSTIX imbina gusturi, arome si culori pentru ca tu sa te bucuri de o excursie culinara in noua locatie din Iulius Town sau chiar din confortul casei tale, prin aplicatiile de delivery ale partenerilor de livrari.

Ansamblul mixt Iulius Town reuneste zona de food court din Iulius Mall, cu o mare varietate de specificuri gastronomice, restaurante elegante care invita la o incursiune culinara in jurul lumii si cafenele de inspiratie internationala. (I.P.)

Leave a Reply