PE SURSE. Proprietatile lui Florin Roman, arhitectul milionar de la Primaria Giroc, puse sub sechestru de DNA Timisoara. “Vor mai fi surprize!”

Proprietatile imobiliare detinute de arhitectul-sef al comunei timisene Giroc, Florin Roman, evaluate la cateva milioane de euro, au fost puse sub sechestru de procurorii DNA Timisoara.


Masura asiguratorie a indisponibilizarii bunurilor urmaribile a functionarului public de la Primaria Giroc a fost dispusa de anchetatori intr-un dosar de coruptie, in care Florin Roman a fost acuzat de dezvoltatorul imobiliar  Mueen Al Shawish, zis „Mimo”, cetatean roman de origine iordaniana, ca ar fi incasat o mita de 50.000 de euro, pe factura, pentru asa-zise servicii de consultanta.

„In urma cu cateva ore s-a procedat la punerea sub sechestru asigurator a proprietatilor detinute, in prezent, de domnul arhitect-sef.

Desi mass-media a acuzat lipsa de reactie a organelor de urmarire penala, care i-ar fi permis lui Roman sa-si instraineze o parte din bunuri, trebuie sa invederam faptul ca proprietatile trecute pe alte nume in aceasta perioada se pot considera instrainari de rea-credinta, iar noii proprietari pot ramane fara ele”, ne-au dezvaluit surse din zona anchetei, cu atentionarea ca “vor mai fi surprize”…

Sa mai spunem ca, tot astazi, la Tribunalul Timis s-a judecat fondul in dosarul 2138/30/2022, in care Mueen Al Shawish, zis „Mimo”, a fost trimis in judecata pentru dare de mita si in care, daca va fi gasit vinovat, risca intre 2 si 7 ani de inchisoare.

Deocamdata, instanta de judecata a amanat pronuntarea sentintei, in conditiile in care aparatorii afaceristului iordanian au cerut stramutarea cauzei la o alta instanta, egala in grad cu cea de la Timisoara, din cauza mediatizarii excesive a acestui caz si a presiunilor mediatice pe acest dosar. (G.I.)

One thought on “PE SURSE. Proprietatile lui Florin Roman, arhitectul milionar de la Primaria Giroc, puse sub sechestru de DNA Timisoara. “Vor mai fi surprize!”

Leave a Reply