Carusel de evenimente in Iulius Town Timisoara: spectacole de magie si iluzionism, teatru de papusi si alte surprize! (P)

Iulius Town devine scena unui amestec inedit de lumi exuberante. Joi, cu Treasure Hunt OSUT, locatiile Iulius sunt insufletite de bucuria descoperirii si de ritmul plin de viata al cautatorilor neobositi, in timp ce sambata ai parte de reprezentatii neconventionale, care vor incanta publicul cu numere impresionante, animate de fervoarea spectacolului de magie.  Duminica vine cu bucurie pentru copii si o invitatie la teatru de papusi.


Iulius Town a acceptat provocarea Treasure Hunt, o initiativa a Organizatiei Studentilor din Universitatea de Vest din Timisoara (OSUT).

Joi, 20 octombrie 2022, de la ora 16, 6 echipe de studenti vor intra intr-o cursa plina de entuziasm, in incercarea de a ajunge la cele mai multe checkpoint-uri, in cel mai scurt timp. La final, dupa ce castigatorii se vor bucura de premiile oferite, OSUT Band va crea o atmofera unica, pe care sa o tii minte toata studentia.

Sambata, 22 octombrie, poti calatori in jurul lumii, dar poti fi, mai ales, parte a unei expeditii de-a lungul unor universuri captivante, in lumea magiei si a curajului de a depasi limite.

Astfel, in intervalul orar 14- 19, te invitam la evenimentul care da startul festivalului „Time For Magic”. Vino in Iulius Mall, in zona Atrium, unde invitati speciali te vor impresiona cu numere de magie, intr-o alaturare fascinanta de muzica, improvizatie, efervescenta si emotie. Dorian Popa va levita intr-un numar spectaculos pus in scena de magicianul Lorenzo-Cristian, iar iluzionistul Johannes va aduce numere de senzatie, chiar sub ochii tai.

Vei avea parte de concursuri si de sesiuni antrenante cu dansatorii profesionisti de dans sportiv, street dance sau dans de societate. Vibe-ul si atmosfera electrizanta vor fi date de DJ Stafie, care va fi, de asemenea, protagonistul unui numar surpriza de magie.

Experimenteaza arta ca mijloc de dezvoltare spirituala! Aceasta este invitatia adresata de centrul Meditatia Sahaja Yoga din Timisoara, in zona Family Plaza din Iulius Gardens, acolo unde sambata, de la ora 17, va avea loc spectacolul „Arta care ilumineaza”. Muzica indiana clasica Bhajan si Qawwali si momentele de dans Kuchipudi (spectacol de dans-drama clasic indian) se vor impleti cu sesiunile de meditatii, transformand timpul petrecut in aer liber intr-o relaxare totala.

Si in aceasta duminica, de la ora 11, cei mici sunt asteptati la o sesiune de teatru de papusi, in piateta Splend’Or din Iulius Mall, la piesa „Magazinul Fermecat”. (I.P.)

Leave a Reply