A fost ingropat de viu, a mers pe apa si a fost calcat de un cilindru compactor de 15 tone! Celebrul iluzionist Johannes, la Festivalul International de Magie de la Timisoara

Sambata, 22 octombrie, se da startul festivalului TIME FOR MAGIC. Publicul este asteptat la Iulius Town, la un show surpriza de lansare a primului festival international de magie care a avut loc vreodata la Timisoara.


Iata care sunt invitatii speciali ai evenimentului:

Celebrul iluzionist Ionut Stoian, cunoscut ca Johannes, nu doar ca a mers pe apa, dar a fost si ingropat de viu. A condus cu o viteza uriasa legat la ochi si a fost calcat de un cilindru compactor de 15 tone, in timp ce statea intins pe cioburi de sticla. Pe 22 octombrie, de la ora 14, il vom vedea pe Johannes facand numere de senzatie in deschiderea celui mai tare festival de magie din Romania.

Dorian Popa este cantaret, actor si unul dintre cei mai cunoscuti influenceri din tara. Sambata, la evenimentul de lansare a festivalului TIME FOR MAGIC, Dorian Popa va levita sub ochii vostri, intr-unul dintre numerele care i-au adus faima celebrului iluzionist timisorean Lorenzo-Cristian.

De numele acestuia se leaga cea mai mare iluzie din Romania: levitatie si tractare TIR fara sofer, cu care Lorenzo-Cristian a doborat recordul mondial la levitatii, detinut de Dynamo. Se intampla in 2016, dar in acest week-end, sambata, 22 octombrie, de la 14, la Iulius Town, veti fi martorii unui impresionant numar de levitatie. Lorenzo-Cristian il va face sa leviteze pe Dorian Popa.

Fiecare artist invitat la deschiderea festivalului TIME FOR MAGIC, fie ca vorbim de campioni la dans sau DJ, vor exalta publicul nu numai prin reprezentatiile cu care s-au consacrat pe scenele nationale si mondiale, ci si prin numerele de magie la care vor fi actanti pentru prima data.

Evenimentul este programat sambata, 22 octombrie, de la 14, la Atrium- Demisol-Iulius Town si este cu intrare libera.  

Duminica, 23 octombrie, la Sala Constantin Jude (fosta Olimpia), incepand cu ora 19, va avea loc Gala Magic Show, unde cei mai titrati campioni mondiali si europeni isi vor dovedi maiestria in arta iluzionismului, vor eclipsa scepticii si vom extazia pasionatii de magie:

  • Aaron Crow, este vedeta American Got Talent cu peste 500.000.000 vizualizari in mediul online;

  • Christian Wedoey este cel mai bun evadator subacvatic al momentului;

  • Anca & Lucca sunt campionii mondiali la Mentalism;

  • Bill Cheung este campionul mondial la Olimpiada de Magie FISM, categoria Card Magic;

  • Mariano Goni argentinianul poreclit “El Inventor” este un fel de Messi al trucurilor de CloseUP Magic;

  • Lorenzo-Cristian este primul iluzionist roman care a participat la olimpiadele de magie FISM, clasandu-se pe locul II la categoria Iluzii Mari si care il va avea invitat in spectacolul din Gala Magic Show, pe artistul Dorian Popa.

Ia-ti biletul la Gala Show din 23 octombrie 2022, din Timisoara, Sala Olimpia de pe iabilet.ro si o sa fii uimit.

Actiune finantata de Consiliul Judetean Timis, prin programul TimCultura 2022. (I.P.)

 

Leave a Reply