Explozie puternica intr-o garsoniera din Arad, urmare a acumularii de gaze. Un barbat a suferit arsuri pe 80% din suprafata corpului

O explozie violenta s-a produs, aseara, 21 octombrie, intr-o garsoniera situata la parterul unui bloc din Arad. Toti locatarii s-au autoevacutat, iar un barbat de 50 de ani a suferit arsuri pe 80% din suprafata corpului.


Potrivit ISU Arad, in urma exploziei, salvatorii militari au gasit in locuinta care a luat foc un barbat in varsta de aproximativ 50 de ani, care a fost extras si preluat de echipajul medical.

Victima prezinta arsuri pe 80% din suprafata corpului, este constienta si a fost transportata la Spitalul Judetean Arad de catre echipajul SMURD TIM.

Pompierii din Arad au transmis ca incendiul a fost lichidat, iar cauza probabila a fost stabilita ca fiind “explozie, urmarea a acumularii de gaze”.

“Incendiul produs in urma exploziei a afectat o incapere a garsonierei si o parte din mobilier, iar suflului exploziei a degradat 3 usi ale apartamentelor invecinate. Toate persoanele aflate in imobil s-au autoevacuat in conditii de siguranta fara a necesita ingrijiri medicale. Incendiul a fost lichidat, iar cauza probabila a fost stabilita ca fiind: explozie, urmarea a acumularii de gaze”, transmite ISU Arad.

Incendiul produs in urma exploziei a afectat o incapere a garsonierei si o parte din mobilier, iar suflului exploziei a degradat trei usi ale apartamentelor invecinate. (I.P.)

Sursa: mediafax

Leave a Reply