Piata muncii in Timis si subventiile acordate angajatorilor. O noua conferinta profesionala organizata de CCIA Timis in cadrul proiectul transfrontalier Romania-Ungaria

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in calitate de partener in cadrul proiectul transfrontalier Romania-Ungaria, Initiativa Comuna pentru Ocuparea Fortei de Munca, acronim JEDI, proiect finantat prin Programul Interreg V-A Romania-Ungaria 2014 – 2020, invita operatorii economici sa participe la conferinta profesionala cu tema „Noutati, tendinte, provocari, aspecte practice pe piata muncii”.


Evenimentul debuteaza pe 28 octombrie, la ora 11, si cuprinde doua paneluri pe zi, timp de doua zile. In cadrul acestora se vor aborda teme precum piata muncii in judetul Timis, subventiile acordate angajatorilor, procesele si oportunitatile de recrutare de personal din strainatate, precum si strategiile de recrutare prin campaniile online. 

Pentru angajati, evenimentul cuprinde si o sectiune de intrebari si raspunsuri privind schimbarea domeniului de activitate.

Intre speakerii conferintei se numara Pavel Kasai, inspector sef al ITM Timis, Florentin Latcu, Sef Agentie Locala  AJOFM Timis, Raluca Matei, consilier EURES al AJOFM Timis, Alexandru Buzarin, comisar sef al Serviciului pentru Imigrari al Judetului Timis, Dragos Gheban, Managing Partner Catalyst Solutions si Larisa Blajut, Business Development Manager, Catalyst Solutions.

Avand in vedere ca locurile sunt limitate, inregistrarea la eveniment se face pana la data de 26 octombrie 2022, prin completarea formularului de aici.

Evenimentul are loc la Centrul Regional de Afaceri Timisoara (sala EUROPA – etaj 1) din B-dul Eroilor de la Tisa nr.22.

Limba de conversatie folosita este romana si maghiara. Se asigura traducere simultana. (I.P.)

Informatii suplimentare: Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, tel. 0372 185 285, e-mail: rcolban@cciat.ro, dna. Rafaela

Leave a Reply