VIDEO Liderul PSD Timis, nasul de botez al fiicei celui mai exploziv om de afaceri din Romania! La petrecere a participat si AUR-arul George Simion

Unul dintre cei mai explozivi oameni de afaceri din Romania, patronul firmei Fireshow din Sacalz, Dan Pintilie, a intrat in marea familie a social-democratilor. Si nu oricum, ci brat la brat cu Alfred Simonis, liderul PSD Timis, care a acceptat rolul crestinesc de nas pentru Iris Anastasia, ultima dintre cele trei fetite ale milionarului.


Botezul micutei Iris Anastasia a avut loc, ieri, la Biserica Pogorarea Sfantului Duh din cartierul Dacia, iar petrecerea a fost organizata la selectul restaurant Valery 3, din Mosnita Noua, unde, alaturi de invitatii omului de afaceri si ai sotiei sale, de profesie medic, a fost “convocata” toata floarea cea vestita a PSD Timis.

Printre figurile politice celebre care l-au onorat cu prezenta pe taticul Dan Pintilie a fost si George Simion, liderul AUR, care este posibil sa fi onorat invitatia nasului. In schimb, marele absent a fost Sorin Grindeanu, “nasul” politic al deputatului Alfred Simonis.

Lumea a dansat pe melodiile unei trupe aduse tocmai din Bacau, orasul moldav unde cel mai important producator si comerciant de artificii din Romania, Dan Pintilie, construieste un depozit logistic, pentru distributia marfurilor in toata Moldova.

Desi pare o surpriza, nasirea de catre Alfred Simonis a micutei Iris Anastasia si, prin urmare, inrudirea cu “regele artificiilor”, pare fireasca, daca luam in considerare ca sotia liderului PSD Timis, frumoasa Elena Simonis, provine din zona de origine a lui Dan Pintilie, judetul Suceava.

La finalul petrecerii, cum era de asteptat, cerul localitatii Mosnita Noua a fost brazdat de cel mai frumos joc de artificii vazut vreodata in aceasta parte a Banatului, cu zeci de inimi de foc care au ornat perdeaua multicolora de petarde, rachete, bombe si alte obiecte pirotehnice din arsenalul Fireshow. (I.P.)

Leave a Reply