Comisar sef din Vaslui, sex cu o colega de serviciu chiar in autospeciala de Politie. Pentru a nu-si pierde pensia speciala, a iesit rapid din sistem

Un comisar-sef din Vaslui a fost fotografiat gol-pusca, dupa o partida de sex chiar in masina politiei. Chiar daca fotografiile au fost facute din razbunare si nu sunt foarte clare, politistul iubaret a fost repede identificat, in urma unei anchete interne.


Fotografia a fost realizata pe o pajiste din judet in aceasta vara si a ajuns si pe masa ministrului de interne Lucian Bode. Insa, fapta ofiterului din IPJ Vaslui a devenit de abia acum publica, dupa dezvaluirile publicatiei Vremea Noua.

Un ofiter de Politie a fost surprins de un localnic, gol pusca in masina Politiei, facand sex cu o colega de serviciu. Dupa ce ministrul Bode a fost instiintat, acesta a ordonat o ancheta la directia de protectie interna, dar si in cadrul inspectoratului

Politistul surprins cu pantalonii in vine a fost pensionat de urgenta si scandalul s-a stins. I s-a dat aceasta posibilitate fiindca a recunoscut din prima fapta si nu a incercat sa-i induca in eroare pe cei care coordonau ancheta, arata sursa citata, care a ales sa-i protejeze identitatea.

Omul a marturisit ca este victima unei razbunari. Poza ar fi fost facuta de un individ caruia politistul i-ar fi facut un dosar penal pentru trafic de persoane si a fost realizata, cel mai probabil, cu telefonul, dintr-un jeep negru care-l urmarea de ceva vreme, s-a justificat politistul.

Chiar daca imaginea a fost facuta de la distanta si nu se vede nici fata subiectului sau numarul autospecialei marcata „Politia”, identitatea suspectului a fost confirmata dupa verificarile serviciului de informatii, dupa indicativele masinii, care au restrans cautarile in zona Murgeni, Vaslui.

Initial, investigatorii au banuit ca e vorba de un amantlac dintre doi sefi de post de la doua comune invecinate, dar cand au inceput audierile, una din persoanele audiate a recunoscut imediat, iar sefii acestuia i-au oferit posibilitatea sa se pensioneze. Audierile au avut loc intr-o zi de joi, iar cererea de pensionare a fost introdusa vineri, arata sursa citata. (V.E.)

Leave a Reply