Obiecte periculoase descoperite de jandarmii Gruparii Mobile Timisoara la suporterii meciului de fotbal dintre echipele UTA Arad – CSU Craiova

In urma derularii partidei de fotbal din cadrul “SuperLigii României”, dintre echipele AFC UTA Arad – CSU Craiova, care a avut loc duminica, 23 octombrie a.c., pe Arena “ Francisc von Neuman”, din municipiul Arad, Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara face urmatoarele precizari:


Multumim tuturor celor care au respectat indicatiile fortelor de ordine si regulile stabilite pentru desfasurarea in conditii de siguranta a acestei competitii sportive.

Desi nu s-au inregistrat evenimente majore, atragem atentia asupra unor incidente, constatate de colegii nostri, in scopul evitarii unor situatii similare, la urmatoarele meciuri.

Pe timpul afluirii suporterilor, au fost depistate mai multe persoane care aveau asupra lor obiecte contondente si materiale pirotehnice. In acest context, au fost intocmite actele necesare inceperii cercetarilor de catre organele abilitate.

Va reamintim ca legislatia in vigoare interzice persoanelor fizice sa detina, sa foloseasca sau sa efectueze orice operatiuni cu materiale pirotehnice. Spectatorii nu au voie sa introduca in stadion obiecte care pot sa puna in pericol securitatea participantilor la competitiile sportive, substante toxice, bauturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cutite, pumnale ori alte asemenea obiecte confectionate pentru taiere, impungere sau lovire.

Siguranta spectatorilor ramâne obiectivul nostru principal si suntem alaturi de dumneavoastra la fiecare competitie de acest gen. Va indemnam sa apelati la noi, in cazul in care sunteti martorii savârsirii unor fapte de natura antisociala, sau oricând aveti nevoie de ajutor! (Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara – Compartimentul Informare, relatii publice si cu publicul)

Leave a Reply