Zilele Carierei. Cel mai important targ de job-uri din vestul tarii, organizat de Universitatea Politehnica Timisoara pentru studenti, masteranzi si absolventi

Traditionalul targ de oferte de job sau practica adresat studentilor, masteranzilor si absolventilor – Zilele Carierei in UPT – revine, in zilele de 26 – 27 octombrie 2022, la Cantina Studenteasca a Universitatii Politehnica Timisoara, cu cea de-a XXI-a editie, organizata de Centrul de Consiliere si Orientare in Cariera (CCOC). Deschiderea evenimentului va avea loc in aceeasi locatie, miercuri, 26 octombrie 2022, la ora 10.


In cele doua zilele de targ, intre orele 10 – 17, la etajul I de la Cantina Studenteasca UPT, vor fi prezente zeci de companii nationale si internationale care vor expune la standuri oferte de cariera pentru studenti si absolventi (oferte de practica, oferte de locuri de munca full time sau part time, precum si alte posibilitati de colaborare).

Ofertele companiilor sunt deja publicate si pot fi accesate pe site-ul dedicat https://zilelecarierei.upt.ro/companii.

In cele doua zile de targ, tinerii interesati, care sunt invitati sa vina cu CV-urile pregatite, pot interactiona direct cu reprezentantii companiilor, la stand, sau accesand sectiunea „PARTICIPA” de pe site, avand astfel posibilitatea de a adresa intrebari, de a vizualiza ofertele disponibile si de a aplica direct pentru una dintre ele.

Cei interesati sa descopere mai multe informatii despre un anume domeniu sau despre o anumita companie pot afla raspunsurile direct de la specialisti in cadrul targului, pot programa vizite la sediul firmelor si se pot inscrie la conferintele organizate de companii. (I.P.)

Leave a Reply