Cinci artisti americani de hip-hop si rap danseazs in acest weekend la Iulius Town Timisoara. Vino sa te bucuri de spectacol! (P)

Iulius Town se reinventeaza in fiecare weekend, cand le propune timisorenilor o agenda cu evenimente variate pentru un public cat mai divers. In acest final de saptamana sunteti invitati la Hip Hop & Rap demonstration, unde cinci artisti americani vor pune in scena, alaturi de tineri timisoreni talentati, coregrafii inedite.


Traditionala ora cu Teatru de Papusi ii asteapta pe cei mici cu o poveste despre incredere in sine si perseverenta, iar doamnele si domnisoarele au parte de un veritabil Targ de bijuterii.

The Two-Step, The Monestary, The Billy Bounce, The Woah sunt cateva dintre miscarile pe care le veti putea vedea si chiar invata, sambata, 5 noiembrie 2022, la evenimentul Artisti americani de Hip Hop la Timisoara.

DJ Aksen, MC Substantial, MC Genesis Be, Dancer Amirah Sackett, Dancer Rochelle Underdue si Aerosol/Graffiti/Tatoo artist Sake ONE sunt invitatii speciali, care au sustinut mai multe workshop-uri pentru tinerii talentati din Timisoara.

Acestia vor cuceri prin dans Atriumul Iulius Town, incepand cu ora 18. Evenimentul este organizat de Ambasada Statelor Unite ale Americii (SUA). Dupa reprezentația din Timisoara, evenimentul se va repeta in Capitala, alaturi de tineri bucuresteni, iar la final, doi reprezentanți din cele doua orase vor merge in SUA pentru a participa la un program intens de training alaturi de specialisti din industrie.

Teatrul de Papusi este prezent in fiecare duminica in Iulius Town, unde pune in scena cele mai cunoscute basme pentru copii. Aici, cei mici isi dezvolta imaginatia, participand activ la firul narativ al povestii. Duminica aceasta, de la ora 11, Povestea celor trei purcelusi le va explica spectatorilor cat de important este sa fii perseverent si sa ai grija sa faci lucrurile cat poti tu de bine. Spectacolul are loc la demisolul Iulius Town, piateta Splend’or.

Zona Iulius Expo de la Iulius Town reuneste periodic mestesugari ai frumosului sau expozanti de trecut. Timp de trei zile, in perioada 4 – 6 noiembrie 2022, doamnele si domnisoarele au la dispozitie o varietate de bijuterii si accesorii pe care le pot descoperi. Targul de bijuterii aduce cercei, coliere, bratari, accesorii pentru par, brose si multe altele. (I.P.)

Leave a Reply