In timp ce un arhitect din Timis este cercetat in libertate pentru o spaga de 50.000 de euro, procurorii din Constanta au dus la arestare un barbat care a furat 4 conserve de ton

Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta a solicitat, joi, instantei arestarea unui barbat acuzat ca a furat dintr-un magazin patru conserve de ton in valoare de 39 lei, insa judecatorii au dispus ca acesta sa fie pus in libertate.


Acest exces de zel al procurorilor constanteni se intampla intr-o perioada in care, in Timis, un arhitect acuzat ca a primit o spaga de 50.000 de euro este cercetat in libertate, fara ca procurorii DNA sa dispuna vreo masura preventiva.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta a propus judecatorului de drepturi si libertati de la Judecatoria Constanta arestarea preventiva, pentru o perioada de 30 de zile, incepand cu data de 03.11.2022, a inculpatului, care este cercetat pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

Potrivit Parchetului, pe 1 noiembrie 2022, in jurul orei 23,20, barbatul a sustras dintr-un magazin din municipiul Constanta „un pachet ce continea 4 conserve de ton Rio Mare, parasind magazinul fara a trece pe la casa pentru a-l achita, cauzand, astfel, un prejudiciu de 39,66 lei (nerecuperat pana in prezent)”.

Judecatorul de drepturi si libertati, in schimb, a respins cererea procurorilor si a dispus “punerea de indata in libertate a inculpatului D. I. – B, daca nu este retinut sau arestat in alta cauza.” (V.E.)

Foto: arhiva

Leave a Reply