Black Friday aduce „Bucurii pe loc” la Iulius Town Timisoara, cu reduceri de 70% (P)

Noiembrie este o luna plina de surprize si nu ne uimeste doar cu temperaturile si culorile sale placute, ci si cu mult asteptatul Black Friday, momentul in care iti transformi lista de dorinte in realitate. La Iulius Town, intre 11 – 27 noiembrie 2022, ai parte de trei weekenduri consecutive cu reduceri, care iti aduc „BUCURII PE LOC” de fiecare data.


Astfel, cu discounturi de pana la 70% s-au pregatit atat brandurile de haine, accesorii si incaltaminte, cat si cele cu decoratiuni, produse de ingrijire si frumusete, articole pentru copii sau sportive si, desigur, cele de electronice si electrocasnice. Consulta catalogul online si hai sa te bucuri ca anul acesta e #faracomenziratate.

De la Halloween si trick or treat, trecem direct la tips & tricks de Black Friday pentru ca la Iulius Town, in perioada 11 – 27 noiembrie 2022, e momentul sa te rasfeti cu o sesiune de shopping la preturi de nerefuzat. Fie ca vrei sa iti imbogatesti garderoba cu hainele si accesoriile mult dorite, fie sa cumperi in avans cadourile de sarbatori pentru cei dragi, te poti bucura de aceeasi calitate si de mai multe articole la un pret atragator.

Daca vrei sa adaugi piese de rezistenta in tinutele tale, precum rochii tricotate, fuste maxi, pantaloni bootcut, sacouri cambrate sau oversize, bluze deosebite, camasi elegante si pulovere pufoase sau paltoane sic si calduroase, fa o vizita in magazinele de profil. Promotiile ce ajung si pana la 70% de la Calvin Klein, Mango, Irina Schrotter, Tom Tailor, Antoni Zeeman, Bigotti, C&A, House, Jolidon, Leonard Collection, Mathilde, Sofiaman, Terranova si Triumph te vor ajuta sa arati impecabil si mereu la moda fara a investi substantial.

In materie de incaltaminte, vedetele sezonului sunt papucii pufosi, cizmele peste genunchi, pantofii stil loafer sau bocancii pe care-i gasesti la Anna Cori, Arman Sport, Buzz, CCC, Ecco Shoes, Grid, Skechers si Xara Shoes, cu reduceri de pana la 70%. Dar si bijuteriile supradimensionate si bratarile se numara printre emblemele acestui sezon, iar oferta variata de la Edifice, Swarovski, cu preturi mai mici cu pana la  50%, va satisface si cele mai pretentioase gusturi.

Solduri de pana la 70% afiseaza si Cupio, Gerovital, Glittero, Kiehl’s, Nala, Parfum Ina Oriental, Pupa Milano, Xpert Beauty si Yves Rocher, astfel ca este momentul perfect sa-ti achizitionezi produsele de skin care sau make-up preferate.

De tinutele celor mici si de jucarii la pret redus are grija Chicco, Noriel, Hippoland, Ceremony by Wojcik, ce isi intampina clientii cu discounturi de pana la 70%, iar daca ti-ai stabilit clar obiectivele in materie de sport sau te pregatesti pentru schi ori snowboard, gasesti tot ce ai nevoie la Hervis si Sport Vision, la preturi mai mici cu pana la 60%.

Reduceri afiseaza si Nobila Casa, Carturesti, CoverShop, Enigma, Kitchen Shop, Nespresso, Souvenir, Timflex, Animax, Interoptik, Lensa, Opticris, Optyu, Komoder, Sonnenline, insa surprize au multe alte locatii din Iulius Town.

Dupa o sesiune de shopping, cu siguranta ai nevoie de o pauza de masa, asa ca oferte delicioase au pregatit si restaurantele din foodcourt – Mado, Ribs Grill.

Tot in weekend, te asteptam in zona Iulius Expo, sa faci si o calatorie in timp, marcata de eleganta si rafinament, la „Targul de Antichitati”. Evenimentul aduce laolalta oameni pasionati de cultura, istorie si conservarea valorilor si pune la dispozitia publicului piese cu povesti incantatoare.

Dar continua si seria de spectacole pentru cei mici. Duminica, 13 noiembrie, de la ora 11, copiii vor participa, in zona Splend’or, la piesa de teatru „Sa ne jucam de-a Scufita Rosie”, unde vor afla peripetiile prin care trece fetita pentru a ajunge la casa bunicii. Intrarea este gratuita. (I.P.)

Leave a Reply