Turist din Olanda, descoperit mort intr-un hotel din Timisoara! Politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa

Politistii din Timisoara au demarat o ancheta si incearca sa stabileasca imprejurarile in care un cetatean olandez si-a pierdut viata intr-un hotel din zona Complexului Studentesc, aflat pe strada Mehadia.


Cadavrul barbatului in varsta de 40 de ani a fost descoperit de una dintre cameriste, la cateva zile de la presupusa sinucidere. Femeia mai intrase in camera barbatului si inainte, dar l-a vazut intins in pat si nu a vrut sa deranjeze, crezand ca doarme. Dupa cateva zile, aceeasi camerista a intrat din nou in camera si a alertat autoritatile.

Langa corpul barbatului au fost gasite mai multe pastile, ceea ce ar putea duce cu gandul la o sinucidere. Politia a deschis un dosar pentru ucidere din culpa.

Astazi, 12 noiembrie a.c., in jurul orei 08, politistii Sectiei 2 Urbane Timisoara au fost sesizati cu privire la faptul ca intr-o camera a unui hotel, situat pe strada Mehadia din municipiul Timisoara, a fost gasita o persoana in stare de inconstienta.

Ajunsi la fata locului politistii au constatat ca cele sesizate se confirma, in camera de hotel fiind gasit, din nefericire, trupul neinsufletit al unui barbat, in varsta de 40 de ani. La fata locului a fost prezent si un echipaj medical, care a constatat decesul barbatului.

A fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa, cercetarile fiind continuate in vederea stabilirii situatiei de fapt si luarii masurilor legale care se impun”, se arata in comunicatul politiei timisorene. (I.P.)

Sursa: ziua de vest

One thought on “Turist din Olanda, descoperit mort intr-un hotel din Timisoara! Politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa

Leave a Reply