Doi agenti de la IPJ Sibiu au fost dati afara din politie, dupa ce autospeciala cu care-si executau misiunile de patrulare le-a fost furata chiar din fata sediului

Doi politisti de la IPJ Sibiu si-au pierdut locul de munca, in urma incidentului, de luna trecuta, cand autospeciala folosita la misiunile de patrulare le-a fost furata chiar din fata Biroului Rutier Sibiu. Cei doi au fost cercetati disciplinar, iar ancheta s-a finalizat cu cea mai dura sanctiune: excluderea lor din sistem.


Totul a inceput pe 20 octombrie 2022, atunci cand un tanar in varsta de 23 de ani din comuna Rosia, judetul Sibiu, a fost prins de politisti in timp ce conducea sub influenta bauturilor alcoolice.

El a fost dus la spital si apoi la sediul Biroului Rutier Sibiu, acolo unde a fost audiat. Aventura a inceput dupa ce tanarul a fost lasat sa plece acasa.

Cand a iesit din sediul Politiei, el a furat o autospeciala, respectiv un Duster folosit de agentii rutieri. Dupa ce s-a plimbat cativa kilometri, el a ajuns pe un bulevard din Sibiu si a inceput sa opreasca soferi in trafic si sa le ceara actele.

Mai mult, si-a continuat drumul si a ajuns chiar si pe DN 1, in zona Vestem, unde a continuat sa traga pe dreapta soferi, sa le ceara documentele, dar si spaga. Unul dintre soferi chiar i-a oferit tanarului bani, iar acesta a mers la un bar, a jucat la pacanele si a mai baut o bere inainte sa fie prins. (V.E.)

One thought on “Doi agenti de la IPJ Sibiu au fost dati afara din politie, dupa ce autospeciala cu care-si executau misiunile de patrulare le-a fost furata chiar din fata sediului

  1. ar trebui sa o fure si pe a politistului boactăr domaneantu care doarme noapte in timpul lucrului acasa cu masina de politie sub geam ar fi rîsu plînsu

Leave a Reply