PE SURSE. Mandatul politistului timisorean Dan Stoicanescu in fruntea IPJ Arad, prelungit cu inca 3 luni. Va face echipa, in continuare, cu rutieristul Florin Turnagiu

Delegat la conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Arad, la inceputul lunii iulie 2022, comisarul sef Dan Stoicanescu, dar si adjunctul sau, comisarul sef Florin Turnagiu, vor mai ramane inca trei luni in orasul de pe Mures.


Surse din cadrul Politiei ne-au transmis ca imputernicirea echipei Dan Stoicanescu – Florin Turnagiu la comanda IPJ Arad a fost prelungita cu inca trei luni, spre bucuria chestorului Alin Petecel, inspectorul sef al IPJ Timis, dar si a comisarului sef Ionel Iacobescu, adjunct al sefului Politiei Municipiului Timisoara, care este detasat la conducerea Serviciului Politiei Rutiere Timis.

Cei doi sefi din Politia Timis au liniste, pana in ianuarie 2023, cand revenirea “la baza” a comisarului sef Dan Stoicanescu, pe functia de inspector sef adjunct, ar putea incinge lupta pentru functia de inspector sef al IPJ Timis, iar revenirea lui Florin Turnagiu in fruntea Politiei Rutiere Timis l-ar “deposeda” pe Ionel Iacobescu de o functie cu mai mare greutate decat cea de la Municipiu.

Se pare ca ancheta procurorilor de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara in dosarul in care chestorul Alin Petecel este cercetat pentru abuz in serviciu, in urma unei plangeri formulate de agentul Valer Kovacs, l-a cam descumpanit pe seful IPJ Timis, care ar incearca sa caute sprijin in zona politica, sunand destul de des la anumiti lideri de partid.

“Mi-am vazut implinit visul de a deveni chestor, ce va fi de acum incolo, vom vedea”, ar fi spus Alin Petecel intr-o sedinta de comanda, cu sefii din subordine, semn ca ia in considerare si o posibila inrautatire a situatiei sale in dosarul de abuz in serviciu. (V.E.)

One thought on “PE SURSE. Mandatul politistului timisorean Dan Stoicanescu in fruntea IPJ Arad, prelungit cu inca 3 luni. Va face echipa, in continuare, cu rutieristul Florin Turnagiu

  1. cat e Despescu în floare nici la basca nu il doare .. pe petecu hai si la mai ajunge. Timișil e varza politienistiv vorbind si nu numai adica oltenistic.

Leave a Reply