Actorul Toma Cuzin, cunoscut pentru rolul lui Firicel din serialul Pro TV Las Fierbinti, a fost condamnat la inchisoare

Actorul Toma Cuzin a fost trimis in judecata de procurori, dupa ce a fost prins la volanul unei masini, fara carnet, baut, dar si sub influenta altor substante interzise.


Sentinta de 1 an de inchisoare pronuntata, ieri, de Judecatoria Sectorului 3 Bucuresti, este cu amanarea pedepsei, nu una executorie, ceea ce inseamna ca persoana condamnata va trebui sa indeplineasca mai multe conditii pentru a nu ajunge in spatele gratiilor.

„Stabileste pedeapsa de 6 luni inchisoare pentru savarsirea de catre inculpatul Toma Cuzin (…), a infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere, prevazute de art. 335 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 396 alin. 10 C.pr.pen. (fapta din data de 30.05.2018).

Constata ca nu este necesara aplicarea pedepsei complementare. Stabileste pedeapsa de 6 luni inchisoare pentru savarsirea de catre inculpatul Toma Cuzin, a infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere, prevazute de art. 335 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 396 alin. 10 C.pr.pen. (fapta din data 20.11.2018). (…)

Stabileste pedeapsa de 8 luni inchisoare pentru savarsirea de catre inculpatul Toma Cuzin, a infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante, prevazute de art. 336 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 396 alin. 10 C.pr.pen. (fapta din data de 20.11.2018)”, se mentioneaza in sentinta definitiva a instantei de judecata. Sentinta nu este definitiva, putand fi atacata la instanta superioara. (I.P.)

Leave a Reply