Un agent de la Politia Rutiera Cluj, arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzatia de viol. In urma cu 2 ani, politistul era laudat de IPJ Cluj. “Suntem mandri de el!”

Un politist din cadrul IPJ Cluj a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat ca, in weekendul trecut, in timp ce se afla la o petrecere, la o cabana, ar fi violat o tanara. Pe fondul consumului de alcool, agentul de la politia rutiera ar fi abuzat de tanara care se afla acolo cu iubitul ei si care se retrasese sa se culce.


Partenerul fetei n-a auzit strigatele de ajutor ale acesteia din cauza muzicii. Victima a depus plangere a doua zi, politistul fiind dus la audieri.

Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Agentul era cunoscut ca un politist cu un simt civic ridicat, fiind in repetate randuri laudat de superiori.

Reprezentantii IPJ Cluj au precizat, initial, ca nu sunt in masura sa comenteze pe acest subiect, dupa care au revenit cu un comunicat de presa.

„La data de 12 noiembrie a.c., a fost inregistrat un dosar penal privind savarsirea infractiunii de viol, fapta prevazuta si pedepsita de Codul penal. Fapta s-ar fi produs la data de 12 noiembrie a.c., plangerea inregistrata vizand o persoana care are calitate de politist.

In baza probatoriului administrat pana in prezent, pe numele acestuia a fost dispusa masura retinerii pentru 24 de ore, ulterior fiind emis un mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile. Cercetarile sunt in derulare pentru stabilirea exacta a tuturor imprejurarilor in care s-ar fi produs fapta. Cauza se afla in urmarirea penala proprie a procurorului, context in care alte detalii nu pot fi puse la dispozitie”, a transmis IPJ Cluj.

Conform CluJust , este vorba despre un agent de la Politia Rutiera, iar cazul a fost semnalat de iubitul tinerei care ar fi fost violata.

Barbatul spune ca totul s-ar fi intamplat la o petrecere, unde iubita sa, care ar fi fost bauta, a mers intr-o camera sa se culce, iar politistul ar fi intrat peste ea si ar fi violat-o, scrie publicatia locala.

In 2020, politistul era laudat pe pagina de Facebook a Politiei Cluj, care a postat atunci o fotografie cu el in timp ce ajuta o batrana: “Un gest simplu, care ne face sa fim mandri de el”. (V.E.)

Leave a Reply