Mai multi barbati cu cagule au talharit familia unui om de afaceri din Hunedoara! Sotia si copiii, legati in propria casa

Familia unui om de afaceri din Hunedoara a fost talharita in propria casa. Mai multi barbati cu cagule au intrat peste sotia si copilul afaceristului si i-au talharit. Atat femeia, cat si copiii au fost legati. Oamenii legii ii cauta acum pe hoti.


La momentul spargerii, in casa se aflau sotia si unul dintre copiii afaceristului. Hotii i-au legat, atat pe fe­meie, cat si pe copil si i-au cerut femeii sa-i dea toti banii pe care ii avea la acel moment in casa. Sub amenintare, femeia le-a spus talharilor ca are 30.000 de lei.

La un moment dat, in timpul jafului, a revenit acasa si cel de-al doilea copil, care a fost si el legat. Hotii s-au facut nevazuti cu banii.

Deocamdata, politistii nu au reusit sa dea de urma talharilor.

„Politia Municipiului Hunedoara, in colaborare cu politistii Serviciului de Investigatii Criminale, efectueaza cercetari in acest caz, cu privire la comiterea infractiunii de talharie calificata. Cercetarile vizeaza identificarea autorilor si luarea masurilor legale fata de acestia si sunt coordonate de Parchetul de pe langa Judecatoria Hunedoara”, a transmis IPJ Hunedoara. (I.P.)

Leave a Reply