Strategii secrete pentru a castiga la jocurile de noroc

Un jucator adevarat este o persoana careia ii place sa castige cu orice pret. Aceasta caracteristica este asociata cel mai des cu jocurile de cazinou si atitudinea impatimitilor de acestea. Pentru un jucator incepator, castigul poate parea destul de greu de atins, dar asta nu a reprezentat niciodata un motiv plauzibil pentru a renunta la pasiunea sa, ci, din contra, de cele mai multe ori il motiveaza sa se auto-depaseasca si sa atinga performantele dorite.


Orice jucator care isi doreste sa persevereze si sa se bucure de satisfactia castigului trebuie sa aiba in vedere cateva aspecte cheie.

Primul dintre acestea se bazeaza pe informare, deoarece cunoasterea si stapanirea unui joc de noroc doar prin prisma propriei experiente nu va fi niciodata suficienta si va necesita mult mai mult timp.

Al doilea aspect este frecventa si numarul de sesiuni jucate. Odata informat, jucatorul are nevoie sa joace pentru a aplica notiunile citite si pentru a se convinge de randamentul acestora. Cel de-al treilea ingredient al succesului este strategia, care ofera avantaje competitive si garanteaza sanse sporite de castig.

Umbla o vorba in popor potrivit careia jocurile de cazinou sunt programate astfel incat jucatorii sa piarda intotdeauna, iar casa sa iasa pe plus. Nimic mai fals si cel mai probabil acest rationament nu este decat afirmatia unui jucator care nu s-a pregatit suficient pentru a-si atinge obiectivele de joc. Altfel nu ar mai fi existat atat de multe personalitati care au facut istorie cu incasarile spectaculoase obtinute din gambling.

Revenind la strategii, acestea sunt creatia mai multor jucatori profesionisti, ca urmare a lucrurilor experimentate de ei de-a lungul vietii de jucator. Practic, sunt recomandari ale celor mai renumite personalitati din industria gamblingului, demne de luat in considerare, daca vrei sa te bucuri de distractie deplina si castiguri consistente. Iata deci care sunt strategiile:

Alege platforme de joc de incredere

Unul dintre cele mai importante lucruri inainte de a juca jocul preferat este alegerea operatorului pe al carui site urmeaza sa te distrezi. Pentru a face aceasta alegere in mod optim si informat, primul pas este sa introduci numele jocului in Google si sa vezi ordinea paginilor web care il ofera. De regula paginile clasate in topul listei sunt ale operatorilor de incredere. insa nu te rezuma doar la asta.

Pentru a fi sigur ca joci pe platforma unui operator licentiat, pasul doi presupune sa deschizi site-ul sau si sa cauti sectiunea in care sunt oferite informatii despre data licentierii si numarul emis pentru acesta de catre Oficiul National pentru Jocuri de Noroc. Aceste informatii sunt, de obicei oferite in subsolul paginilor cazinourilor online, pentru a fi usor de accesat de catre orice jucator care vrea sa joace responsabil. Un bun exemplu in acest sens este site-ul 888 casino care nu doar ca ofera jocuri de top, ci si servicii de calitate, in deplina conformitate cu legislatia in vigoare.

In cazul in care nu te-ai gandit pana acum la acest aspect, e bine de stiut ca distractia pe platforma unui operator nelicentiat poate avea drept consecinta neplata castigurilor tale sau chiar probleme de natura legala.

Alege un joc la care te pricepi

Nu spune nimeni sa nu incerci, din cand in cand, si ceva nou pentru a-ti condimenta distractia si pentru a-ti satisface nevoia de schimbare. insa, daca joci sperand sa obtii profit, cel mai bine este sa alegi un joc la care ai deja experienta si despre care stii ca are o rata de plata care te avantajeaza. Rata de plata reprezinta potentialul jocului de a genera castiguri pentru jucator, iar daca vrei sa iti inmultesti bugetul de joc, recomandarea profesionistilor este sa alegi jocuri cu peste 90% rata de plata.

Incearca si Jackpoturile

Desi mai sus ti-am recomandat sa optezi pentru jocurile pe care le cunosti, in detrimentul celor noi, nu ti-ar prinde rau ca din cand in cand sa iti incerci norocul si la jocurile cu jackpot. Mecanismul acestora este simplu: genereaza rar castiguri pentru jucator, dar cand o fac, ii aloca acestuia sume pe care altii le-ar castiga in cel putin cateva zeci de sesiuni de joc. La jackpoturi, sansele tale de a castiga o suma mare cresc exponential.

Pe de alta parte, trebuie sa stii de la inceput ca suma cu care intri in joc este direct proportionala cu valoarea potentialului castig. Cu alte cuvine, jocurile de cazino cu jackpot se joaca pe mize mari, tocmai pentru a alimenta castigul fabulos pe care il poti atinge daca norocul se arata de partea ta.

Stabileste-ti un buget fix

Probabil nu este prima data cand auzi aceasta recomandare si deja a devenit iritanta pentru tine. Cu toate acestea, respectarea unui buget bine definit de joc te salveaza de nenumarate probleme, atat financiare, cat si de relationare cu persoanele apropiate tie. Sa iti stabilesti inca de la inceput un buget de joc si sa nu te abati de la el este cea mai inteligenta miscare pe care o poti face intr-un cazino, fie el fizic sau online.

Tot la acest capitol intra si euforia castigurilor. Odata atinse sume satisfacatoare, jucatorii au tendinta sa creada ca norocul le va surade in continuare si, de cele mai multe ori, in loc sa se opreasca, acestia continua sa isi parieze banii ca in final sa piarda nu doar profitul obtinut, ci si investitia initiala.

Totodata, stabilirea unui buget fix contribuie la consolidarea increderii in calitatile tale de jucator, dar si la mentinerea calmului. Jocurile de noroc sunt un instrument foarte bun pentru a-ti testa si perfectiona si alte trasaturi de personalitate precum rabdarea, acceptarea infrangerilor si respectarea propriilor limite.

Citeste Termenii si conditiile

Stim ca poate suna extrem de plictisitor si ca probabil crezi ca toate cazinourile au termeni si conditii  standard, insa asta nu este deloc asa. Fiecare cazino are propriul regulament intern si propria modalitate de acordare a castigurilor, iar informarea inainte de plasarea unui pariu te poate ajuta de nenumarate neplaceri.

Aspecte precum calitatea de jucator, criteriile de acordare a castigurilor, metodele si limitele de depunere si retragere, comisioanele retinute pentru orice tip de tranzactie sunt toate clar definite in sectiunea de Termeni si conditii si este foarte important sa le citesti.

Concluzie

Acestea au fost cateva dintre strategiile secrete pe care un jucator trebuie sa le aiba in vedere inainte de a se aventura in lumea gamblingului. Daca respecti toate aceste recomandari, cu siguranta iti vei influenta norocul si te vei bucura de o experienta de joc plina de divertisment. De asemenea, informandu-te corespunzator, vei fi mult mai capabil sa eviti pierderile si problemele pe care ti le pot cauza. (I.P.)

Leave a Reply