Procurorii militari au descins la sediul Jandarmeriei Maramures! Comandantul unitatii, vizat intr-un dosar de hartuire sexuala

Procurorii militari au descins, in aceasta dimineata, la sediul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Maramures, pentru a efectua o serie de perchezitii intr-un dosar in care este vizat chiar comandantul unitatii, colonelul Marcel Petru Floristean (foto 2).


Potrivit presei locale, acesta este acuzat de mai multe angajate de hartuire sexuala, motiv pentru care patru dintre subordonate ar fi demisionat, in ultima perioada.

In octombrie, o angajata sustinea ca ar fi fost agresata de seful institutiei, care ar fi incercat sa o sarute cu forta chiar in biroul lui.

Ca sa poata dovedi totul, femeia l-a inregistrat pe ascuns, apoi a depus plangere.

Numai in ultima luna, 5 angajati si-ar fi dat demisia din cauza inspectorului sef. Ar fi fost agresati, verbal si sexual, dar si sanctionati in mod nejustificat de conducerea institutiei. Patru sunt femei, potrivit informatiilor Digi24.  Pana la ora publicarii acestui material, autoritatile judiciare nu au dat niciun comunicat de presa cu privire la perchezitiile de la Jandarmeria Maramures.

„Am fost instiintat ca exista o sesizare, care a fost transmisa institutiilor competente ale statului. Fara a face speculatii, pot spun ca am incredere deplina in institutiile statului. Pozitia mea personala, in calitate de persoana vizata de aceasta ancheta, este ca sunt categoric nevinovat, dar las institutiile statului sa-si faca treaba. Apreciez ca acele demisii nu au nicio legatura cu aspectele sesizate din cadrul unitatii”, a declarat colonelul Marcel Petru Floristean, luna trecuta, pentru Baia Mare TV. (V.E.)

Leave a Reply