Aprindem luminitele si deschidem cel mai vesel targ de Craciun, in Iulius Town Timisoara. Concert Theo Rose, Roata Panoramica si multa distractie (P)

Cling, cling, cling! Da, se apropie acea perioada din an. Sambata, de la ora 18 aprindem luminitele in ansamblul Iulius Town si dam startul celui mai vesel targ de iarna – Winter in MY TOWN. Cabanute rustice cu bunatati, luminite colorate, ciocolata calda si vin fiert aburind, food trucks cu preparate delicioase, Roata Panoramica, cornere instagramabile, muzica live, spectacole de colinde si datini, de toate vei avea parte la finalul acestui an. Cantareata Theo Rose va fi si ea prezenta la targ, duminica, de la ora 19.


Targurile de Craciun au devenit o traditie in marile orase, iar Iulius Town nu face exceptie. Sambata, 26 noiembrie 2022, la ora 18, aprindem luminitele in intreg ansamblul si te asteptam la cea de-a doua editie a „Winter in MY TOWN”.

Startul distractiei il va da Mos Craciun, cu fanfara TM Harmony, spriridusi, doamna Craciunita si alte personaje de poveste si un concert Mihai Traistariu, de la ora 19.

Duminica, la targ va fi o noua zi cu muzica ce ne va face sa uitam de frig si sa dam energic din picioare, pentru ca Theo Rose va urca pe scena de la ora 19. Surprizele vor continua in fiecare weekend!

Targul va fi deschis zilnic pana pe 8 ianuarie 2023, de luni pana vineri, intre orele 16 – 22, si sambata – duminica, intre orele 12 – 22, in parcarea cladirii de birouri United Business Center 0, iar accesul este gratuit.

Si anul acesta, Roata Panoramica te va purta cat mai sus, pentru momente unice si imagini „la cel mai inalt nivel”. Roata are o inaltime de 30 de metri, 18 gondole a cate 4 locuri fiecare, iar o sesiune „in aer” dureaza aproximativ 10 minute. Dupa ce ai admirat orasul si luminitele lui de la inaltime, urca-te in caruselul cu lanturi sau intr-o masinuta de la Autodrom!

„Winter in MY TOWN” a pregatit si casute rustice din lemn, impodobite cu luminite, de unde vei degusta bunatati de sezon, de la comercianti locali: turta dulce, kurtos aburind, dulciuri de casa, mancare gatita la ceaun, carnati si alte produse traditionale nelipsite de sarbatori. Alte casute cu mici surprize te asteapta sa le descoperi!

Frigul nu te va opri, pentru ca vei tine in maini o cana fierbinte de ciocolata calda, ceai sau vin fiert aromat. Nu uita de food trucks, unde poti savura burgeri sau alte dulciuri care iti vor da un boost de energie pentru o noua runda de distractie!

Intre cumparaturi, rasfat culinar si distractie, vizitatorii sunt asteptati la concerte si spectacole. Pe scena vor urca copii, artisti si grupuri care vor canta colinde si melodii traditionale, iar ansambluri folclorice vor intregi atmosfera de sarbatoare cu spectacole de datini si traditii de iarna.

Vino la „Winter in MY TOWN” sa te bucuri de spiritul Craciunului! Te vei bucura impreuna cu familia si cei dragi de atmosfera magica, de neuitat a sarbatorilor de iarna. (I.P.)

Leave a Reply