Sambata se deschide targul de Craciun din Iulius Town Timisoara! Parc de distractie, concerte live si atmosfera magica (P)

Ti-ai facut planul pentru weekend? Ce spui de o ciocolata calda dupa ce tocmai ai admirat de sus Timisoara, dintr-o roata panoramica ce te poarta la 30 de metri inaltime? Te asteptam la Iulius Town, unde sambata dam oficial startul sarbatorilor de iarna si inauguram cel mai vesel targ de Craciun. Duminica seara vino la concertul Theo Rose!


De sambata, ora 12, in parcarea cladirii de birouri United Business Center 0, vizitatorii ansamblului mixt Iulius Town vor fi intampinati cu miros de scortisoara si turta dulce, dar si cu muzica si multa voie buna, pentru ca se deschide cel mai vesel targ de iarna „Winter in MY TOWN”.

La ora 18, Mos Craciun va aprinde luminitele si va da startul distractiei, fanfara TM Harmony si spiridusii vor canta si vor dansa alaturi de Craiasa Zapezii, Omul de Zapada si Craciunita, iar Mihai Traistariu va concerta de la ora 19.

Duminica, cei mici sunt asteptati in Iulius Mall (demisol, zona Splend’or), la ora 11, la o sesiune de teatru de papusi. De la ora 17, muzica mixata de DJ si vibe-ul electrizant vor rasuna la targ, de pe scena, acolo unde, doua ore mai tarziu, va canta Theo Rose. Surprizele muzicale, spectacole de colinde si traditii de iarna vor continua in fiecare final de saptamana.

La targul „Winter in MY TOWN” vei trai cele mai autentice emotii in asteptarea magicelor sarbatori de iarna. Am pregatit casute cu bunatati de sezon, food trucks cu preparate delicioase, dar si un parc de distractie cu top roll, autodrom, carusel cu lanturi si o Roata Panoramica.

Aceasta are 18 gondole, a cate 4 locuri fiecare, iar o sesiune „in aer” dureaza aproximativ 10 minute. Pregatiti telefoanele pentru fotografii „la inaltime”!

Dupa orele la birou sau in weekend, poti veni la un pahar de vin fiert, aromat cu scortisoara si sa stai la povesti cu prietenii. Da o raita pe la casutele rustice, decorate cu luminite ce amintesc de taramul inzapezit al lui Mos Craciun, care au pregatit bunatati de savurat, pe loc sau la masa de sarbatori: mancare la ceaun, prajituri si dulciuri de casa, Kurtos Kolacs, ciocolata, turta dulce, carnati si alte produse traditionale. Nu lipsesc bauturile fierbinti, cum ar fi ceaiuri aromate, cafea, limonada calda si, desigur, preferatul tuturor – vinul fiert.

Targul „Winter in MY TOWN” va fi deschis zilnic pana pe 8 ianuarie 2023, de luni pana vineri, intre orele 16 – 22 si sambata – duminica, intre orele 12 – 22. (I.P.)

Leave a Reply