Ultimul weekend cu “Bucurii pe loc” si reduceri de pana la 80%, la Iulius Town Timisoara! (P)

Dear shopping lovers, se da startul ultimului weekend cu reduceri de Black Friday, iar promotiile care ajung pana la 80% au fost deja afisate. Catalogul cu oferte este online pentru ca tu sa gasesti mai usor discounturile, iar de „Bucurii pe loc” o sa ai cu siguranta parte in Iulius Town.


Sezonul acesta se poarta curajul asortat cu originalitatea, iar piesa statement este confortul. Lasa creativitatea sa preia controlul si personalizeaza-ti dressing-ul pentru ca in ultimul weekend de Black Friday, Iulius Town te ajuta sa-ti completezi garderoba. Timp de trei zile, in perioada 25 – 27 noiembrie 2022, brandurile tale favorite te asteapta cu reduceri de pana la 80%.

Daca in primavara te-ai rasfatat cu emotii florale si imprimeuri pastelate, perioada rece vine cu un nou vibe. Catifea, paiete, denim sau piele sunt cateva dintre directiile in materie de fashion pe care designerii le-au adaptat in colectiile actuale si pe care le gasesti acum la oferte de nerefuzat la: Zara, U.S Polo Assn, Bershka, Peek & Cloppenburg, Nissa, Colin`s, Guess, Stradivarius, Terranova, Pull & Bear, Oysho, dar si la celelalte branduri de profil.

Si pentru ca tu stii cel mai bine cum este sa fii in pantofii tai, noi putem presupune doar ca iti doresti sa fie comozi. De Black Friday poti sa iti achizitionezi mai multe perechi, ca sa fii sigur ca o sa iti mearga bine tot anul (viitor). Anna Cori, Benvenuti, Ecco, Il Passo, Musette, Sneaker Store si Skechers s-au pregatit si afiseaza reduceri de pana la 60%.

Shine and bright si cu ofertele de la brandurile de bijuterii! Pandora, Jubile, Swarovski, Karina Bijou si Edifice reduc cu pana la 50% bijuteriile, iar Lensa, Optyu si Oki afiseaza discounturi de pana la 90%. Don’t walk, run to Iulius Town pentru ca magazinele Arman Sport, Hervis si GRID au si ele promotii de pana 70%!

In materie de skincare si produse profesionale de make-up te pot ajuta specialistii din locatiile de profil. Iar daca tot mergi, trebuie sa stii ca si aici ai oferte de Black Friday. MAC, Marionnaud si Pupa Milano te intampina cu reduceri de pana la 50%.

Pe langa brandurile de fashion, in Iulius Town ai parte si de o varietate de alte locatii care au oferte in acest sfarsit de saptamana. Zara Home si English Home au promotii si te ajuta sa-ti pregatesti casa pentru sezonul magic, Varuna`s are oferte la jucarii.

Daca ti se face foame de la atatea ore de shopping, poti sa treci prin foodcourt, unde Kartoffel si Ribs Grill au reduceri la meniurile tale favorite.

De Black Friday ne intalnim la Iulius Town! Nu uita sa verifici catalogul online si nu rata niciun magazin pentru ca se anunta multe „Bucurii pe loc”!

Dupa sesiunea de shopping te asteptam sa descoperi si evenimentele de la Iulius Town. Duminica, 27 noiembrie, incepand cu ora 10.00, va avea loc, in Atrium, Maratonul Artistilor, unde tineri talentati vor urca pe scena si vor impresiona publicul. Prezentatorul evenimentului, dar si unul dintre jurati va fi Mihai Traistariu, care ii va incuraja pe participanti si le va oferi sfaturi care sa ii ajute in cariera muzicala.

Daca vii cu cel mic la Iulius Town, duminica, de la ora 11.00, la demisol, in zona Splend’or, Teatrul de Papusi pregateste o noua sceneta interactiva. Hansel si Gretel le vor explica celor mici cat de important este sa ai grija de fratii tai.

Iar in zona Iulius Expo, artizanii care au colectat amintiri din trecut, vor fi prezenti in perioada 25 – 27 noiembrie. Nostalgia si povestile despre vremurile romantice vor fi pe buzele tuturor celor care ajung la Targul de Arta si Antichitati. (I.P.)

Leave a Reply