Actrita Dana Borteanu, de la Teatrul German din Timisoara, merge mai departe la Vocea Romaniei 2022, show-ul incendiar difuzat de Pro TV

Concurentele Liliana Radu si Dana Borteanu au facut spectacol cu vocile lor, la editia din 25 noiembrie a Vocii Romaniei, in fata antrenorilor din juriu, insa, la finalul confruntarii, actrita Teatrului German din Timisoara a fost aleasa pentru a merge mai departe.


Antrenorul Tudor Chirila le-a trimis in ringul duelului muzical, vineri aseara, pe Liliana Radu si Dana Borteanu. “Eu le-am cuplat mai degraba in functie de atitudine. Mi s-a parut ca amandoua pot avea veselia si ludicul necesar punerii in pagina a unui cantec de blues cinstit”, a spus antrenorul. 

Din cauza unor probleme personale, Liliana s-a concentrat cu greu la repetitii.

“Lili e o fata tare sufletista! Eu cred ca o sa iasa o chestie foarte faina. Sa vedem cum o sa reactioneze publicul”, a spus Dana inainte de a urca pe scena.

Cele doua au facut show pe melodia New Orleans. 

Irina Rimes: „Wow, cred ca trebuie sa ma adun intai! M-ati facut sa ma simt foarte bine! Bravo!”.

Theo Rose: “Ce joaca frumoasa! Ce ati reusit sa transmiteti! Cat de norocosi suntem noi ca am urmarit momentul! Extraordinar!”.

La final, Tudor Chirila a ales sa mearga mai departe cu Dana Borteanu.

In ciuda faptului ca s-a calificat pentru urmatoarea etapa, Dana Borteanu a avut fani care au criticat testul muzical ales de antrenor. „Chiar daca Tudor Chirila i-a ales o piesa evident neinspirata, mai ales pt o voce de calibrul ei, Dana Borteanu – Vanessa, a facut toate fetele… Herr Tudor, incearca un Whitesnake, data aviatoare, you won’t regret, I promise…”, a scris un admirator pe Facebook. (E.T.)

Sursa: protv.ro

Leave a Reply