Motociclistii din clubul AIKON vor livra cadouri copiilor defavorizati, rezidenti in cinci centre sociale din Timisoara, Sacalaz si Covaci

Anul acesta, 50 de copii, rezidenti in cinci centre sociale din Timisoara, Sacalaz si Covaci, vor primi daruri in preajma sarbatorilor de iarna, intr-o actiune a Moto AIKON, TAZZ si Comunitatea Motociclistilor Timis, cu sprijinul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Timis. Spiritul Craciunului ajunge acolo unde se patrunde greu, dar e cea mai mare nevoie de el.


Actiunea caritabila, aflata la a II-a editie, are loc in 4 decembrie 2022, ora 11, cand 50 de ”mosi” vor porni, pe motociclete, cu daruri pentru copii, din parcarea supraterana a Shopping City Timisoara. Produse alimentare, obiecte vestimentare, jucarii si rechizite vor fi ambalate in cuburi TAZZ.

Anul trecut, aproximativ 60 de copii din centre de plasament din Timisoara au primit cadouri de sarbatori de la echipa formata din Moto AIKON, TAZZ si Comunitatea Motociclistilor Timis, cu sprijinul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Timis.

„Pentru al doilea an, vrem sa le demonstram acestor copii nu numai ca Mos Craciun exista, ci si ca ajunge la absolut toti copiii. Le suntem recunoscatori celor care au crezut in actiunea noastra si ne-au sprijinit pentru a ajunge la cei 50 de beneficiari. Locurile nu sunt limitate, astfel ca ii incurajam pe cei care au motocicleta si dorinta de a se implica sa vina cu noi pe traseu”, ne-a transmis Sorana Cican, presedinta Moto AIKON, organizatorii evenimentului.

Moto AIKON este un grup de pasionati de motocicleta, cu 500 de membri in Timisoara. Puteti afla mai multe despre membri si evenimente ale clubului, accesand www.aikon.ro. (I.P.)

Leave a Reply