„’Tis the season to be ECO”. Pregateste-te de sarbatori, recicland si castigand premii de la Iulius Town Timisoara! (P)

In acest an, de sarbatori, suntem mai atenti la cei dragi, mai empatici cu tot ce ne inconjoara si mai responsabili cu mediul. Pana pe 11 decembrie 2022, poti sa aduci cu tine hartie, carti sau caiete uzate, iar in schimb primesti premii, pentru ca „’Tis the season to be ECO”.


Sustenabilitatea, eco-friendly, responsabilitatea ecologica, protectia mediului, zero waste sunt actiuni cu impact real, pe care oricare dintre noi le poate implementa in stilul sau de viata. De sarbatori, te invitam sa fii un veritabil spiridus al sustenabilitatii si sa reciclezi materialele din hartie care s-au uzat sau pe care nu le mai folosesti, pentru ca acestea sa prinda alte forme si sa fie din nou utile.

Pentru a produce 10 kilograme de hartie sunt taiati 24 de copaci, care au o inaltime de 12 metri, insa tu ii poti salva. Cum? Aducand la Iulius Town minimum 10 kg de hartie, la centrul de colectare amplasat in parcarea portocalie, sub hipermarketul Auchan, in intervalul orar 12 – 20.

Te asteptam cu orice tip de hartie, printre care si ambalaje, carti sau caiete uzate. Pentru gestul tau, vei fi recompensat pe loc cu unul dintre cele 500 de vouchere in valoare de 30 de lei, pe care il poti folosi pentru cumparaturi la Carturesti sau Nobila Casa.

Campania „’Tis the season to be ECO” continua pana pe 11 decembrie 2022. (I.P.)

Leave a Reply