Nidyon, tehnologia care poate revolutiona piata imobiliara, prezentata la Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in parteneriat cu Season House, organizeaza in data de 14 decembrie 2022, orele 11 – 13,30, in Sala Banat a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr. 22 (etaj I), la prezentarea sistemului constructiv Nidyon:


Tehnologia „Nidyon” in constructii

Sistemul Nidyon reprezinta astazi unul dintre raspunsurile tehnologice cele mai avansate si avantajoase in ceea ce priveste timpul si costurile generale, la programele de realizare intensiva a spatiilor de locuit la nivel mondial, asa cum a demonstrat succesul obtinut de raspandirea lui pe toate continentele.

Ideea de baza vine de la posibilitatea de a imbina, in conditii avantajoase, exigentele de structura si izolatie termica a structurilor de beton si a celor de caramida.

Obiectivul a fost atins prin realizarea unui panou prefabricat (modular) usor, constituit dintr-o placa de polistiren expandat de densitate corespunzatoare si doua plase de sarma din otel zincat, finalizat prin aplicarea de straturi de beton in baza unor proceduri simple.

Sistemul Nidyon permite realizarea elementelor constructive verticale (pereti portanti) cat si a celor orizontale (plansee) sau inclinate (acoperisuri).

Participantii vor primi raspuns la intrebari esentiale, precum:

  • Care sunt avantajele de constructie si economice ale sistemului Nidyon fata de cele traditionale?

  • Cum se monteaza elementele Nidyon?

  • Din ce materie prima sunt realizate?

  • Care sunt caracteristicile tehnice ale panourilor Nidyon?

  • Cum se proiecteaza si monteaza?

Seminarul se va incheia cu o sesiune de networking si un stand up buffet.

Participarea este gratuita.

Companiile interesate pot confirma participarea aici. (I.P.)


NOTA: Informatii suplimentare la tel: 0720.444.121, e-mail: lbarbu@cciat.ro, Laura Barbu – consultant cameral.

Leave a Reply